Winkelvloer

Winkelvloer

Op zoek naar een hoogwaardige winkelvloer? PVC kliktegels zijn een populaire keuze geworden. De vloeren zijn onderhoudsarm, eenvoudig zelf te installeren, duurzaam en geven een professionele, strakke uitstraling. Maak kennis met het ruime assortiment en vind de tegel die het beste bij jouw winkel past.

Lees meer

9 Productengevonden

Waarom een winkelvloer van PVC kliktegels?

PVC kliktegels bestaan, zoals de naam het al zegt, uit PVC. Dit materiaal is duurzaam en bestand tegen zware belasting. Dit is een belangrijke eigenschap in een drukke winkelomgeving waar veel mensen komen en gaan. De tegels zijn bestand tegen krassen, deuken en andere vormen van slijtage waardoor ze er langdurig mooi uit blijven zien. 

Een kliktegel vloer is daarnaast ook heel eenvoudig te onderhouden. Af en toe vegen en dweilen is genoeg om deze vloer in goede staat te behouden. Dit scheelt dus veel werk met het schoonhouden van een winkelruimte. De tegels zijn ook zelf te installeren en hierbij is geen lijm nodig. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. 

Kies de vloer die bij jouw winkel past

Wij hebben een ruim assortiment aan PVC kliktegels. De PVC Kliktegel Waterdicht is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren die past bij de esthetiek van je winkel. De PVC Kliktegel Waterdicht ECO is verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart, grijs en antraciet

Bestel eenvoudig jouw winkelvloer bij PVCkliktegel.nl!

Onze PVC kliktegel zijn uitermate geschikt voor jouw winkelvloer. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen over onze vloeren, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar al jouw vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om eerst ons proefpakket te bestellen. 

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1