De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Budget

Wil je een sterke, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer leggen die er ook nog eens goed uit ziet? Dan ben je bij PVC Kliktegel aan het juiste adres. 


3 Producten gevonden

Klipper® PVC Kliktegel Budget

Wij verkopen vloeren bestaande uit PVC Kliktegels van het merk Klipper. Hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit PVC vloer. De vloertegels zijn gemaakt van gerecycled PVC en is daarmee milieuvriendelijk.

Waarom PVC kliktegels kopen?

  • Gratis thuisbezorgd
  • Binnen 5 dagen geleverd
  • Vochtbestendig en geluiddempend
  • Eenvoudig zelf te leggen zonder lijm
  • Bestand tegen zware belasting en slijtvast

Vloer verkrijgbaar in diverse kleuren

De PVC Klipper Budget vloer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De basiskleuren zijn zwart, donkergrijs en grijs. De Klipper Deluxe is te verkrijgen in diverse kleuren en kan in grotere hoeveelheden zelfs in RAL-kleuren besteld worden. Je bepaalt helemaal zelf in welke kleur je de nieuwe vloer wil krijgen. 

Kliktegels online bestellen

Is het tijd om jouw huidige vloer te vervangen? Bestel PVC kliktegels dan eenvoudig en snel online. Wij zorgen ervoor dat je deze tegels zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt onze vloeren zelf leggen, maar besteed je deze taak liever uit? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen jullie nieuwe vloer ook komen leggen. 

Wil je meer weten over onze PVC Klipper® vloer? Bel ons dan en wij beantwoorden jouw vragen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 - 888 1598