PVC vloer keuken

Bij een PVC vloer in de keuken van horecagelegenheden is het belangrijk dat deze voldoet aan hygiëne voorschriften zoals HACCP, AgBB en Arbo technische voorschriften. De vloer is 100% vloeistofdicht en is bestendig tegen alle voorkomende chemicaliën die in een keuken gebruikt worden. De PVC Kliktegel waterdicht voldoet aan deze eisen en is zeer geschikt als keukenvloer.

Een keukenvloer van PVC kliktegels

PVC kliktegels zijn tegels bestaande uit gerecyclede polyvinylchloride. De tegels zijn voorzien van een innovatief kliksysteem waardoor deze heel eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn. Eenmaal gelegd sluiten onze tegels naadloos op elkaar aan. Om de vloer te beschermen tegen chemicaliën raden wij de PVC kliktegel waterdicht aan in combinatie met onze speciale koudlas vloeistof.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

PVC kliktegel waterdicht

De waterdichte PVC kliktegels zijn onderhoudsvriendelijk, sterk en 100% waterdicht. Naast het feit dat deze waterdicht is, ziet de PVC vloer er ook nog eens ontzettend goed uit. Een tegel is 7 mm dik en bestaat uit massief PVC. In de tegel ziet een speciale groef verwerkt, hierin komt de koudlas vloeistof wat ervoor zorgt dat de verbinding tussen de tegels volledig waterdicht is. De tegels sluiten naadloos op elkaar aan waardoor hier zich geen vuil kan ophopen en daardoor hygiënisch en netjes blijft.

Onze PVC kliktegel waterdicht is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: zwart, antraciet, grijs, rood, geel, blauw, bruin en wit. De waterdichte vloer is tevens geluiddempend en eenvoudig te leggen zonder lijm. Een PVC vloer kan alles aan en is slijtvast.

Koudlas vloeistof

Onze koudlasvloeistof is speciaal ontwikkeld voor het waterdicht sluiten van voegen. De koudlas moet aangebracht worden met het daarvoor ontwikkelde doseerflacon. Een reguliere flacon is niet geschikt omdat deze niet is bestand tegen de samenstelling van de koudlas. Onze koudlas is te verkijgen per liter, één liter is goed voor circa 50 tot 60 m² aan PVC Kliktegels.

PVC keuken vloer

Is de PVC keukenvloer iets voor jou? Bereken eenvoudig het aantal benodigde tegels via onze tegelcalculator. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste formaten in te vullen en wij berekenen de rest. De vloer is heel eenvoudig zelf te leggen. Maar heb je hier geen tijd voor of geen zin in? Dan komen wij graag bij jullie langs om de gewenste PVC klikvloer te leggen: vakkundig, netjes en uiteraard voor een lage prijs.

Horeca keukenvloer nodig? Kies voor PVC Kliktegels

Horeca keukens moeten beschikken over een fijne vloer. Het liefst met antislip en een vloer die tegen een stootje kan. Gelukkig zijn de horecavloeren van PVC Kliktegel uitermate geschikt voor de horecakeuken. 

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1