Beste vloer voor een kelder

Heb jij een kelder en zoek je een passende vloer? De PVC kliktegelvloer is de beste vloer voor in een kelder. De tegels zijn vochtbestendig en eenvoudig zelf te leggen. De kelder is vaak onderhevig aan vocht en daarom is het heel belangrijk om een vloer te kiezen die waterbestendig is. De PVC vloeren zijn waterbestendig en met behulp van koudlas 100% waterdicht te maken. Maar wat zijn PVC kliktegels precies?

PVC kliktegels

De tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC. Hierdoor zijn de tegels milieuvriendelijk en duurzaam want de kliktegels zijn ook verhuisbaar. Door het innovatieve kliksysteem leg je de vloer als het ware als een puzzel in elkaar. De vloer is door jou zelf te leggen en het enige wat je hier bij nodig hebt is een stanleymes. Alle voordelen van PVC kliktegels op een rijtje:

  • Gemakkelijk zelf te leggen; geen professionele ervaring voor nodig.
  • Over de bestaande vloer heen te leggen; het verwijderen van de oude vloer is overbodig. Dit scheelt dus veel rotzooi, tijd en gedoe!
  • Bestand tegen zuren en chemicaliën; de tegels hebben een chemische weerstand conform de EN423 norm. 
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar; hierdoor met elkaar te combineren voor een uniek patroon.
  • Slijtvast, krasbestendig en onderhoudsarm; de tegels hebben een grote oppervlaktehardheid waardoor ze slijtvast, krasbestendig en onderhoudsarm zijn.
  • Anti-slip; ook voor in de kelder heel handig! De vloer wordt niet glad in vochtige omstandigheden.
  • Duurzaam; zoals eerder benoemd gemaakt van gerecycled materiaal en verhuisbaar.

keldervloer

De ideale keldervloer

Diverse voordelen voor PVC kliktegels in de keldervloer dus. De tegels sluiten naadloos op elkaar aan waardoor de ondervloer van de kelder ook beschermd blijft. Wanneer een tegel op maat gesneden moet worden, doe je dit eenvoudig met behulp van het stanleymes. Liever de keldervloer laten leggen? Neem dan even contact met ons op. Onze experts staan altijd klaar om jouw nieuwe keldervloer te leggen. 

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1