Terrastegels

Terrastegels

Als je aan een terras denkt, denk je waarschijnlijk aan termen als comfort en tijd samen doorbrengen. Waar je niet aan wilt denken is de verbouwing om een nieuwe pvc-vloerterras te krijgen. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben de perfecte oplossing voor je: met onze terrastegels haal je niet alleen een mooie praktische vloer in huis, maar kies je ook voor de meest ongecompliceerde optie op de markt!

De vele voordelen van klikterrastegels

Het kunststof terrastegel kliksysteem biedt vele voordelen: De tegels zijn mooi, eenvoudig in gebruik en oersterk. Na installatie kan het kliksysteem worden verwijderd en keer op keer opnieuw worden geïnstalleerd. Bekijk de voordelen in detail:

Robuust en duurzaam

Het PVC materiaal van terrastegels is extreem sterk en slijtvast. De UV-bescherming zorgt ervoor dat noch de zon, noch de nattigheid of de kou de terrastegels kunnen beschadigen. Of je de tegels nu binnen of buiten wilt gebruiken: in ieder geval kun je jarenlang genieten van de nieuwe kunststof terrasvloer.

Milieuvriendelijk

De PVC terrastegels zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal, wat ze een bijzonder duurzame en milieuvriendelijke oplossing maakt. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken geen schadelijke stoffen, die vaak wel in andere kunststoffen voorkomen.

Eenvoudig te monteren en demonteren

De kliktegels zijn niet alleen eenvoudig te plaatsen, ze kunnen ook eenvoudig worden gedemonteerd. Als je verhuist, kun je jouw nieuwe favoriete terrastegels gewoon mee verhuizen. De terrastegels zijn daarom ook uitermate geschikt voor huurappartementen. 

Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat PVC terrastegels een chique, duurzame en ongecompliceerde optie zijn. De terrasvloer kliktegels zijn super makkelijk schoon te maken en blijven jaren bestendig. De vele kleuren die worden aangeboden opnenen een breed scala aan mogelijkheden en garanderen dat er voor elk huis en appartement de juiste stijl is.

Terras met kliktegels - installatie kan niet eenvoudiger!

Voorbij zijn de dagen dat het leggen van terrastegels voor vuil en lawaai zorgde en dat het zolang duurde dat de zomer weer voorbij was. Met het terrastegel kliksysteem is een verbouwing niet meer zo moeilijk, klik en klaar! Je hebt geen tegellijm nodig en het vuil en lawaai kun je achterwege laten. Je kan het ook helemaal zelf doen. Op jouw eigen tempo en stap voor stap. Je hoeft dus niet na te denken over waar je terrasmeubels in tussentijd moet opbergen; de nieuw gelegde terrastegels zijn immers direct bestand tegen belastingen. 

Terrastegels zwart terrastegel zwart

Terrastegels van PVCkliktegel.nl - zo makkelijk kan het zijn!

De kunststof terrastegels zijn de ideale oplossing voor alle soorten terrassen - al dan niet overdekt, het gebruikte PVC-materiaal is hiertegen bestand. Ook ruigere weersomstandigheden, of het nu sneeuw, regen of sterk zonlicht is. Deze omstandigheden zijn voor de kunststof kliktegels geen probeem. Ze zijn daarom net zo geschikt voor dakterrassen, balkonvloeren en alle andere ruimtes waar je een robuuste en stijlvolle vloerbedekking wilt. Ze kunnen zowel binnen als buiten in huis worden geïnstalleerd.

Met de kliktegels heb je een enorm breed scala aan opties als het gaat om de kleuren en patronen van de kliktegels. Je vindt gegarandeerd het alternatief dat perfect bij de rest van je interieur past.

Heeft u vragen over de PVC kliktegels voor het terras? Neem dan gerust contact met ons op. 


Kliktegel expert
Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1