Luifel vloer

Je bent op vakantie met de camper of caravan en maakt een tussenstop op een camping in Zuid-Duitsland. Parkeren, settelen en de luifel (elektrisch) laten uitrollen. Tafel en stoelen onder de luifel en een kopje koffie erbij om te genieten van de omgeving en het weer. Maar dan, de tafel wankelt. Je stoel staat scheef. Voor veel mensen is dit heel erg herkenbaar daarmee een grote ergernis. PVC Kliktegel heeft de oplossing, namelijk onder de luifel een makkelijk te leggen vloer plaatsen. We introduceren jou de RibDeck tegel van PVC Kliktegel. Perfect voor de luifel of voortent.

Luifel en voortent tegels bekijken

RibDeck voortent en luifel tegels

Bij PVC Kliktegel zijn we overtuigd van de kwaliteit en nuttigheid van de RibDeck tegels voor jouw voortent of luifel. Waarom? We zetten de voordelen eens op een rijtje:

  • De tegels creëeren een platte vloerbedekking, waardoor een scheve campingtafel of campingstoel niet meer voor komt.
  • De tegels zijn voorzien van dunne gleuven, welke gemakkelijk het water afvoeren mocht er onverwacht noodweer optreden op vakantie.
  • De tegels zijn erg makkelijk te leggen, maar ook weer af te breken. Het zal iets langer duren dan het gebruikelijke vloertent kleed, maar daarvoor heb je geen ergernissen van instabiliteit en slechte waterafvoer meer.
  • De tegels bevatten een anti-slip laag. Met ochtend dauw of regen voor een onaangename verrassing van een gladde vloer komen te staan is verleden tijd.
  • Met onze vloerreiniger zijn de tegels binnen mum van tijd weer brandschoon.
  • De tegels zijn in 12 kleuren te verkrijgen. Voor iedereen wat moois dus!

Luifel en vloertent tegels op de camping  Swissdeck Ribdeck tegel zwart en grijs

Kortom, de RibDeck voortent en luifel tegels brengen enorm veel voordelen met zich mee. Een onbezorgte vakantie zonder ergernissen. 

Benieuwd hoeveel tegels je nodig bent voor de luifel of voortent? We hebben een makkelijk te gebruiken rekenmachine bij onze producten staan. Deze berekent exact hoeveel tegels er nodig zijn om jouw luifelvloer volledig te bedekken. Het enige wat je hoeft te doen is de lengte en breedte van de luifel of voortent te meten!

Luifel en voortent tegels bekijken

Ook geschikt voor de luifel van je (vakantie)huis!

Niet alleen campers en caravans beschikken over een luifel. Het is ook een vaak gebruikte mogelijkheid om schaduw te realiseren ergens rond het huis. En ook daarvoor zijn de RibDeck tegels perfect. Makkelijk te leggen en aan het einde van de zomer breek je ze makkelijk weer af om ze vervolgens op te bergen. Het is ook geen probleem om ze te laten liggen. Ze zijn namelijk weerbestendig en in het voorjaar erg makkelijk weer schoon te maken.

Waarom PVC Kliktegels van PVCKliktegel.nl?

Met 20 jaar aan kennis in het vakgebied van vloeren zijn we dé partner voor informatie, keuzes maken en het aanschaffen van een vloer. De vloertegels worden gratis thuisbezorg en beschikken over een garantieperiode. Plus de handige rekenmachine berekent precies hoeveel tegels je nodig hebt. Het houdt rekening met eventueel snijverlies en zorgt daarmee ervoor dat je niet teveel of te weinig aanschaft. Als dat nog niet genoeg is: We zijn de goedkoopste van Nederland.

Heb je vragen over een bepaalde toepassing? Of over een soort tegel? Dan helpen we je graag. Neem contact op met ons en dan komen we met een toelichting!

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1