De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Garage Vloertegel Antraciet

Ons nieuwe type tegel is leverbaar vanaf 12 juni. U kunt wel alvast bestellen, maar houd alstublieft rekening met de levertijd. Zodra de tegels binnen zijn worden deze direct geleverd.
Materiaal
Gerecycled PVC
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel
2,6 kg
Tegels per m2
4 tegels
Prijs per m2
Vanaf € 41,80

Bereken het aantal benodigde tegels

Berekening is inclusief snijverlies.
X
=
stuks
incl. BTW
Per tegel
Prijs
€ 12,95
Per tegel
incl
Prijs op aanvraag
Sterk en eenvoudig te leggen
De goedkoopste van Nederland
Gemaakt van gerecycled materiaal
Op factuur betalen mogelijk
Aantal Prijs per stuk Prijs per M2
1 - 49 € 12,95 € 51,80
50 - 99 € 11,70 € 46,80
100 - 199 € 11,25 € 45,00
200 - 999 € 10,80 € 43,20
1000+ € 10,45 € 41,80
Niet meer leverbaar
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!

Omschrijving

De PVC Garage Vloertegel in de kleur Antraciet is een waterdichte vloertegel geschikt voor garages, werkplaatsen en stallingen. Een garagevloer leggen is met deze kliktegels een kinderspel. Na het leggen van de tegels is de vloer direct klaar voor gebruik en belastbaar. De vloeren van PVC kliktegel kunnen gelegd worden zonder lijm en zijn daarom verhuisbaar.

Een garagevloer zelf leggen

Door de verborgen klikverbinding leg je de garagetegels eenvoudig als een puzzel in elkaar. Je hebt hier geen ingewikkelde handelingen, extra hulpmiddelen of lijm voor nodig. Voor het op maat snijden van de tegels heb je alleen een stanleymes nodig. Een groot voordeel tijdens het leggen is dat je niet de hele ruimte hoeft leeg te halen. De PVC tegels zijn namelijk direct belastbaar.

Onze garagetegels zijn over de oude vloer heen te leggen. Dit scheelt een hoop werk met het eruit halen van je oude vloer. Wil je de oude vloer beschermen tegen vocht of andere vloeistoffen? Maak dan de garagetegels 100% waterdicht.

Garagetegels waterdicht maken

De tegels zijn zonder verlijming poetswaterdicht. Dat wil zeggen: ze zijn bestand tegen een lichte hoeveelheid water, wanneer je de vloer bijvoorbeeld dweilt. Wil je de vloer volledig waterdicht maken? Dan kun je dat doen met behulp van ons speciale koudlasmiddel en de bijbehorende applicatieflacon. Je vult de groeven langs de tegel eenvoudig met koudlas en klikt de tegels vervolgens in elkaar. De koudlas hardt vrijwel direct uit en de vloer is direct begaanbaar. Indien gewenst kun je de tegels ook aan de ondervloer verlijmen met PVC lijm.

Let op! De daadwerkelijke kleur van de tegels kán licht variëren per bestelling, omdat de tegels per batch geproduceerd worden. Een licht verschil in de kleur van de grondstof (PVC) kan dus resulteren in een licht kleurverschil in de tegels per batch. Door in een keer voldoende tegels te bestellen voorkom je het risico van kleurverschil in je vloer.

Leg instructies

Certificaten

gerecycled pvc   gemaakt in nederlandkeurmerkflame persoon

Specificaties

Materiaal Gerecycled PVC
Afmeting 500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel 2,6 kg
Tegels per m2 4 tegels
Brandbaarheid B1 volgens DIN 4102
Temperatuursbereik -20 tot +70°C
Zuren, oplosmiddelen Goed
Olie, benzine, koelvloeistof Uitstekend
Chemicaliën Uitstekend
Oppervlakte tegel Antislip
Belastbaarheid 25 ton per m2