De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Magazijnvloer Tegel Antraciet

Materiaal
Gerecycled PVC
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel
2,6 kg
Tegels per m2
4 tegels
Prijs per m2
Vanaf € 41,80

Bereken het aantal benodigde tegels

Berekening is inclusief snijverlies.
X
=
stuks
incl. BTW
Per tegel
Prijs
€ 12,95
Per tegel
incl
Prijs op aanvraag
Sterk en eenvoudig te leggen
De goedkoopste van Nederland
Aantal Prijs per stuk Prijs per M2
1 - 49 € 12,95 € 51,80
50 - 99 € 11,70 € 46,80
100 - 199 € 11,25 € 45,00
200 - 999 € 10,80 € 43,20
1000+ € 10,45 € 41,80
Niet meer leverbaar
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!

Omschrijving

Met de PVC Magazijnvloer Tegel Antraciet leg je heel eenvoudig een nieuwe vloer in jouw magazijn. Een belangrijke eis aan een goede magazijnvloer is dat deze ontzettend sterk moet zijn. De vloer heeft namelijk iedere dag met zware voertuigen te maken.

Een antraciet PVC magazijnvloer voldoet aan alle eisen

De PVC kliktegels zijn zwaar te belasten, maar toch makkelijk te leggen. De vloer krast niet en gaat niet achteruit in kwaliteit. De PVC kliktegels zijn naadloos, slijtvast, vloeistofdicht, sterk en duurzaam. Op een magazijnvloer wordt er veel geschoven met kratten en pallets en daarom is het essentieel dat er niet gelijk krassen op de vloer ontstaan. De vloer vereist weinig onderhoud en gaat jarenlang mee. 

Zelf een antraciet magazijnvloer leggen

In de tegels zit een klikverbinding verwerkt, dit betekent dat de vloertegels makkelijk in elkaar te klikken zijn. Ingewikkelde handelingen zijn overbodig en op een stanleymes na, heb je geen gereedschap nodig. Met het mes snijd je de tegels op maat. Je begint met het leggen van de volle tegels en daarna de randen, zo weet je precies hoeveel tegels je nodig hebt en voorkom je overbodig snijwerk. Benieuwd hoe dit precies werkt? Bekijk dan de instructievideo. 

Duurzame magazijnvloer

Een vloer van PVC kliktegels is slijtvast, krasbestendig en oersterk! De vloer is bestand tegen zeer zware belasting, je kunt er bijvoorbeeld gerust stellingen, motoren en heftrucks op zetten. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemicaliën, olie en brandstoffen.

Verhuisbaar en over iedere vloer heen te leggen

De magazijnvloer leg je eenvoudig over je huidige vloer heen.  Dit scheelt een hoop werk, tijd en stof. Geen gedoe met het eruit breken van de huidige vloer, gewoon de tegels er overheen leggen. Hierdoor is de vloer ook verhuisbaar, gaat jouw magazijn naar een andere locatie? Je verhuist de vloer gewoon mee.

Wij willen graag onze steentje bijdragen aan een betere wereld en de circulaire economie. Onze tegels zijn volledig gemaakt van recycling PVC en zijn Cradle to Cradle geproduceerd. De tegels zijn geproduceerd conform CE en REACH normeringen.

De volledige technische specificaties kun je vinden in de productspecificaties en de verklaring van prestaties.

Let op! De daadwerkelijke kleur van de tegels kán licht variëren per bestelling, omdat de tegels per batch geproduceerd worden. Een licht verschil in de kleur van de grondstof (PVC) kan dus resulteren in een licht kleurverschil in de tegels per batch. Door in een keer voldoende tegels te bestellen voorkom je het risico van kleurverschil in je vloer.

Leg instructies

Certificaten

gerecycled pvc   gemaakt in nederlandkeurmerkflame persoon

Specificaties

Materiaal Gerecycled PVC
Afmeting 500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel 2,6 kg
Tegels per m2 4 tegels
Legtemperatuur Minimaal 15° Celcius
Brandbaarheid B1 volgens DIN 4102
Temperatuursbereik -20 tot +70°C
Zuren, oplosmiddelen Goed
Olie, benzine, koelvloeistof Uitstekend
Chemicaliën Uitstekend
Oppervlakte tegel Antislip
Belastbaarheid 25 ton per m2