PVC vloer tegel

Een pvc vloer tegel is een 7 mm dikke tegel bestaande uit 100% gerecycled, massief PVC. Deze kunststof tegels worden steeds meer gebruikt in woningbouwprojecten. Dit komt omdat de tegels niet alleen robuust zijn, maar ook een hoogwaardige uitstraling hebben. De tegels vereisen een eenvoudige reiniging en zijn ook zeer geschikt als werkplaatsvloer of industrievloer in grote hallen.

PVC vloer tegel voor in elke ruimte

Er zijn altijd veel vragen over veranderingen in huis; welke kleur past het beste in mijn interieur? wat voor lamp is mooi boven de eettafel? en welke vloer past het beste in de ruimte? De PVC vloer tegel ziet er mooi uit én past in bijna elke ruimte. Vooral bij hoge belastingen zoals in een garage, in een werkplaats of bij een evenement zijn de PVC kliktegels zeer geschikt. De kliktegels zijn geschikt als:

 • Garagevloer
 • Vloer werkplaats
 • Evenementenvloer
 • Showroomvloer
 • Horecavloer
 • Balkonvloer
 • Dakterrasvloer
 • Winkelvloer
 • Terrasvloer
 • Bedrijfsvloer
 • Hobbyvloer
 • Kinderdagverblijfvloer
 • Keukenvloer

PVC is een optimale bekleding voor veeleisende vloeren en zijn eigenlijk perfect voor bijna iedere ondergrond. De tegels worden van hoogwaardig materiaal gemaakt en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De tegels zijn ook vochtbestendig waardoor er geen problemen ontstaan wanneer je iets morst. Deze tegels zijn in combinatie met de koudlas vloeistof volledig waterdicht te maken. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Zelf een PVC vloer leggen

Een groot voordeel aan de PVC vloer tegel is dat deze tegels heel eenvoudig zelf zijn te leggen. Ook als hier totaal geen ervaring in is. De tegels zijn namelijk voorzien van een innovatief kliksysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de tegels naadloos op elkaar aansluiten en er geen kieren ontstaan tussen de tegels waar bijvoorbeeld vuil tussen kan komen. Hierdoor blijft de ondervloer ook in zeer goede staat.

Voor het leggen van de vloer is alleen een stanleymes en een rolmaat nodig. Bij het leggen raden wij aan om te starten met de tegels in het midden. Hier komen namelijk alle hele tegels en dit bespaart moeite met het op maat maken van tegels. Als laatste leg je de tegels aan de zijkanten en deze kun je op maat snijden met het stanleymes. Hiermee is het ook mogelijk om een oploopprofiel aan de tegel te snijden, maar deze zijn ook gewoon bij ons te bestellen.

Onderhoud van een PVC vloer tegel

PVC kliktegels vereisen heel weinig onderhoud. De tegels zijn al binnen no-time te leggen en het onderhouden van de tegels kost ook weinig tijd. Het vuil op de vloer veeg je eenvoudig weg met een bezem of je pakt de stofzuiger. Dweilen kan alleen met water, maar met onze vloerreiniger gaat de vloer helemaal weer stralen. Wij raden gebruik van andere schoonmaakmiddelen op onze PVC vloeren af. Dit kan de beschermlaag van de tegel namelijk erg beschadigen.

PVC kliktegels - zo makkelijk kan het zijn!

De PVC vloer tegel is dus een ideale oplossing voor het leggen van een nieuwe vloer in bijna elke ruimte. De tegel is ontzettend sterk, slijtvast, antislip en is heel makkelijk te onderhouden en te leggen. Voor het leggen van de vloer is alleen een stanleymes en een rolmaat nodig. Het onderhouden van de vloer kost weinig tijd en hiervoor zijn geen speciale schoonmaakmiddelen nodig. 

De kliktegels zijn eenvoudig online te bestellen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1