PVC vloer voor buiten
Duurzaam, slijtvast en UV-bestendig

PVC vloer voor buiten? Dit is het alternatief!

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing voor uw buitenruimte? Dan is een RibDeck vloer of DiamondDeck vloer van PVC Kliktegel wellicht iets voor jou. De RibDeck tegels hebben een open structuur waardoor vloeistoffen eenvoudig weg kunnen lopen en daardoor perfect voor op het terras of balkon! 

Ribdeck (open) tegels shoppen DiamondDeck tegels shoppen

Is een RibDeck vloer geschikt voor buiten?

Een RibDeck of DiamondDeck zijn uiterst geschikte vloeren voor buiten. De vloeren zijn gemaakt van Polypropyleen en daardoor kunnen de tegels verschillende weersomstandigheden goed aan. Een sterke 40x40 kunststof tegel. 

Bij PVC Kliktegel bieden wij Ribdeck tegels aan voor buitentoepassing waar water weg moet lopen. Deze tegels zijn speciaal ontworpen voor extreme weersomstandigheden en intensief gebruik. De Ribdeck tegels hebben een geribbelde oppervlakte, waardoor deze stroever zijn dan standaard PVC vloeren en daarmee veiliger in gebruik.

De DiamondDeck tegels zijn voorzien van een traanplaat motief waardoor deze anti-slip zijn. Hierdoor blijft de vloer in natte omstandigheden en slecht weer veilig om overheen te lopen. Deze tegel zie je ook vaak terug in garages, kelders en opslagruimtes.

Terras vloer PVC

RibDeck vloer overkapping

Een  RibDeck vloer van PVC Kliktegel is ook geschikt voor overkappingen of veranda's. Een overkapping biedt bescherming tegen zon, regen en wind, maar ook onder een overkapping kan het vochtig worden. Een RibDeck vloer is waterbestendig en kan daardoor goed tegen vocht. Voor de overkapping zijn beide tegels van PVC Kliktegel te gebruiken. Wanneer de overkapping open zijkanten heeft is het daarom verstandig om aan de randen Ribdeck tegels te leggen. Deze zijn UV-bestendig en zorgen voor doorloop van water naar de ondergrond bijvoorbeeld. 

RibDeck vloer voor op het balkon

Een balkon is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Een RibDeck vloer van PVC Kliktegel is een goede keuze voor uw balkon. De Ribdeck tegels zijn namelijk niet alleen veilig en duurzaam, maar ook eenvoudig te installeren en te verwijderen. Hierdoor kun je jouw balkon gemakkelijk en snel een nieuwe uitstraling geven.

Bij PVC Kliktegel zijn we enthousiast en willen we je graag helpen naar een goede tegel voor buiten. Heb je dus vragen? Dan vernemen we die graag om je verder te helpen!

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1