De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC Werkplaatsvloer Tegel Grijs

Ons nieuwe type tegel is leverbaar vanaf 12 juni. U kunt wel alvast bestellen, maar houd alstublieft rekening met de levertijd. Zodra de tegels binnen zijn worden deze direct geleverd.
Materiaal
Gerecycled PVC
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel
2,6 kg
Tegels per m2
4 tegels
Prijs per m2
Vanaf € 41,80

Bereken het aantal benodigde tegels

Berekening is inclusief snijverlies.
X
=
stuks
incl. BTW
Per tegel
Prijs
€ 12,95
Per tegel
incl
Prijs op aanvraag
Sterk en eenvoudig te leggen
De goedkoopste van Nederland
Aantal Prijs per stuk Prijs per M2
1 - 49 € 12,95 € 51,80
50 - 99 € 11,70 € 46,80
100 - 199 € 11,25 € 45,00
200 - 999 € 10,80 € 43,20
1000+ € 10,45 € 41,80
Niet meer leverbaar
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!

Omschrijving

Leg je eigen professionele, waterdichte werkplaatsvloer met onze PVC Werkplaatsvloer Tegel Grijs! De tegels bevatten een speciale groef voor koudlas, waarmee je een 100% waterdichte verbinding tussen de tegels kan maken.

Gemakkelijk zelf te leggen werkplaatsvloer

Door de klikverbinding leg je de werkplaatstegels eenvoudig als een puzzel in elkaar. Het enige gereedschap dat je nodig hebt is een Stanleymes om de tegels langs de randen op maat te snijden. De tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet en grijs. Kies de kleur die het beste bij jouw werkplaats past. In onze leginstructievideo wordt uitgelegd en voorgedaan hoe je de vloer het best kunt leggen.

Volledig waterdicht te maken

De tegels zijn zonder verlijming poetswaterdicht. Dat wil zeggen: ze zijn bestand tegen een lichte hoeveelheid water, wanneer je de vloer bijvoorbeeld dweilt. Wil je de vloer volledig waterdicht maken? Dan kun je dat doen met behulp van ons speciale koudlasmiddel en de bijbehorende applicatieflacon. Je vult de groeven langs de tegel eenvoudig met koudlas en klikt de tegels vervolgens in elkaar. De koudlas hardt vrijwel direct uit en de vloer is direct begaanbaar. Indien gewenst kun je de tegels ook aan de ondervloer verlijmen met PVC lijm.

Direct belastbaar en een mooie uitstraling

Vloeren van PVC Kliktegels hebben een mooie en luxe uitstraling. Je ziet aan de oppervlakte niets anders dan strakke tegels. De klikverbinding in de tegels is onzichtbaar en ze sluiten naadloos op elkaar aan. Een professionele vloer met het gemak van het leggen van een puzzel!

De vloer is na het leggen direct belastbaar. Je kunt direct doorgaan met de werkzaamheden na het leggen van de vloer, zonder waardevolle tijd te verliezen. Ook is het mogelijk om de vloer in gedeeltes te leggen, zodat je het in je eigen tempo kan doen of zodat de bedrijfsactiviteiten gewoon door kunnen gaan tijdens het leggen.

Een duurzame werkplaatsvloer die voldoet aan alle eisen

Een werkplaatsvloer van PVC kliktegels is slijtvast, krasbestendig en oersterk! De vloer is bestand tegen zeer zware belasting, je kunt er bijvoorbeeld gerust motoren en stellingen op zetten. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemicaliën, olie en brandstoffen.

Wij willen graag onze steentje bijdragen aan een betere wereld en de circulaire economie. Onze tegels zijn volledig gemaakt van recycling PVC en zijn Cradle to Cradle geproduceerd. De tegels zijn geproduceerd conform CE en REACH normeringen.

De volledige technische specificaties kun je vinden in de productspecificaties en de verklaring van prestaties.

Let op! De daadwerkelijke kleur van de tegels kán licht variëren per bestelling, omdat de tegels per batch geproduceerd worden. Een licht verschil in de kleur van de grondstof (PVC) kan dus resulteren in een licht kleurverschil in de tegels per batch. Door in een keer voldoende tegels te bestellen voorkom je het risico van kleurverschil in je vloer.

Certificaten

gerecycled pvc   gemaakt in nederlandkeurmerkflame persoon

Specificaties

Materiaal Gerecycled PVC
Afmeting 500 x 500 x 7 mm
Gewicht per tegel 2,6 kg
Tegels per m2 4 tegels
Brandbaarheid B1 volgens DIN 4102
Temperatuursbereik -20 tot +70°C
Zuren, oplosmiddelen Goed
Olie, benzine, koelvloeistof Uitstekend
Chemicaliën Uitstekend
Oppervlakte tegel Antislip
Belastbaarheid 25 ton per m2