Veranda vloer tegels

Een veranda. Heerlijk met mooi weer om op te vertoeven. Maar, bij de aanleg komt er veel bij kijken. Onder andere de vloer. Wat is nou een geschikte veranda vloer? Geen zorgen, wij helpen je op weg. We zetten op een rijtje wat belangrijk is, geven je een suggestie en vertellen je de voordelen van die suggestie, veranda vloer tegels

Shop veranda vloer tegels

Veranda vloer: De vereisten

Als je een veranda hebt, wil je er waarschijnlijk voor zorgen dat de vloer stevig, gemakkelijk te onderhouden en esthetisch aantrekkelijk is. Een veranda is tenslotte een verlengstuk van je huis en moet er net zo goed uitzien als de rest van je woning. Maar welke vereisten zijn er precies voor een veranda vloer?

Ten eerste moet de veranda vloer bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Van regen tot zonneschijn, je wilt er zeker van zijn dat je veranda vloer niet snel beschadigt of vervaagt. Daarnaast moet de vloer bestand zijn tegen vuil en vlekken, omdat een veranda vaak ook dient als een plek om te ontspannen en te eten.

Een andere belangrijke vereiste voor een veranda vloer is dat deze gemakkelijk te onderhouden is. Je wilt niet elke week uren bezig zijn met het schoonmaken van je veranda vloer. Een vloer die gemakkelijk schoon te maken is, bespaart je tijd en geld op lange termijn.

Veranda vloer: Kies voor PVC tegels

Als het gaat om het kiezen van de juiste vloer voor je veranda, zijn PVC kliktegels de perfecte oplossing. PVC kliktegels zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Hier zijn enkele redenen waarom een PVC vloer de beste optie is voor je veranda vloer.

Veranda vloer tegels

Voordelen van PVC tegels

  1. Duurzaamheid: PVC kliktegels zijn gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen zware belasting, slijtage en weersomstandigheden. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen door vuil, vlekken of zonlicht.
  2. Eenvoudige installatie: PVC kliktegels zijn ontworpen om in elkaar te klikken, waardoor de installatie snel en gemakkelijk is. Zelfs als je geen ervaring hebt met het leggen van vloeren, kun je PVC kliktegels gemakkelijk zelf installeren. Dit bespaart tijd en geld op de installatiekosten.
  3. Gemakkelijk te onderhouden: PVC kliktegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je kunt ze eenvoudig afvegen met een natte doek om vuil en vlekken te verwijderen. Dit bespaart je tijd en geld op lange termijn, omdat je geen dure schoonmaakmiddelen nodig hebt.
  4. Aanpasbaar: PVC kliktegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je ze kunt aanpassen aan jouw smaak en de uitstraling van je veranda. Of je nu kiest voor een strakke en moderne look, of juist voor een meer traditionele uitstraling, PVC kliktegels bieden altijd een professionele en nette uitstraling.
  5. Drainage mogelijkheid: Het is cruciaal dat water wegloopt bij de veranda. De pvc tegels die wij verkopen zijn gelukkig waterdicht. Daarbij kan je ervoor kiezen om aan de randen Swissdeck Ribdeck tegels neer te leggen. Deze tegels bevatten sleuven die water afvoeren in de grond. 

Alternatieven voor veranda vloer

Natuurlijk zijn er naast pvc tegels nog meer geschikte vloeren voor de veranda. Denk aan een houten vlonder vloer of normale tegels. Let wel op, vaak zijn deze breekbaarder, gladder en minder onderhoudsvriendelijk. 

Al met al zijn PVC kliktegels de beste optie voor een veranda vloer vanwege hun duurzaamheid, weerbestendigheid, veiligheid, eenvoudige installatie en eenvoudige reiniging. Of je nu van plan bent om je veranda te gebruiken als een plek om te zitten en te ontspannen of als een plek om buiten te eten, PVC kliktegels bieden de perfecte oplossing voor een stijlvolle, veilige en praktische vloerbedekking.

PVC tegels proberen? We hebben een proefpakket!

Wil jij proberen of pvc kliktegels wat voor jouw veranda zijn? Dat kan middels ons proefpakket. Voor 20,- heb je al een proefpakket met verschillende samples die je kan testen. En wist je dat je je aankoopbedrag van het proefpakket terugkrijgt wanneer je besluit voor een pvc tegelvloer te gaan? Hoe fijn is dat! 

Proefpakket bestellen Contact

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1