Waterdichte PVC vloer

Onze speciale PVC vloeren zijn oersterk en ook nog eens waterdicht. De losse kliktegels, waaruit een vloer bestaat, zijn gemaakt van gerecycled PVC en zijn daardoor milieuvriendelijk. Met behulp van onze speciale koudlas vloeistof maak je de vloer 100% waterdicht en HACCP geschikt.

Waterdichte PVC tegels shoppen

Quick Solid kliktegels

Waarom onze vloeren zo geschikt zijn om deze 100% waterdichtheid te garanderen, heeft te maken met de speciale groeven voor de koudlas die in de tegels zijn gegraveerd. Dit zorgt namelijk voor een directe verbinding met de tegels. De waterdichte tegels zijn in acht verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk:


Wanneer gebruik ik een waterdichte vloer?

Als je van plan bent om om een vloer van tegels te leggen in een ruimte waar vocht onder de vloer kan lopen, zijn onze waterdichte kliktegels een ideale uitkomst. Dankzij de speciale koudlas vloeistof ontstaat er namelijk een hechte verbinding en kan water niet meer binnendringen. Het gebruik van onze waterdichte vloer wordt dan ook sterk aangeraden om te gebruiken zodra er een kans is dat vocht of substanties gemorst kunnen worden en daardoor onder de vloer kan komen te liggen. Uitermate geschikt als onder andere een werkplaatsvloer, magazijnvloer of garagevloer.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen


PVC Kliktegel

Onze PVC tegels zijn heel sterk en eenvoudig te leggen. Ook zijn ze vlekbestendig, duurzaam, en slijtvast. Op de tegel is een antislip laag aangebracht waardoor deze compleet veilig is wanneer er water op valt of andere middelen. Wanneer de vloer gelegd wordt is die direct belastbaar, dit scheelt veel sleepwerk en rotzooi. Ook is de vloer makkelijk te reinigen én geluid reducerend. Ideaal wanneer je opzoek bent naar tegels voor in je hobby garage of werkplaats.

Zorgen maken dat jouw vloer het niet aan kan of misschien beschadigd? Niet doen! De waterdichte PVC vloer van PVC Kliktegel kan het aan! Heb je vragen? Neem dan contact op, want we helpen graag!

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1