Beursvloer

Een beurs is een belangrijke gelegenheid om producten aan het publiek voor te stellen. Met een professionele en nette vloer laat u een goede indruk achter op het publiek. PVC kliktegels bieden mogelijkheden om uw beursstand te voorzien van een professionele, schone en gemakkelijk te installeren vloer. Een goede beursvloer is immers een niet te onderschatten onderdeel. Niet alleen als stabiel fundament, maar ook ter ondersteuning van het idee vormt het de basis voor de beursstand.

Wat is een PVC beursvloer?

Een PVC beursvloer is een vloerbedekking van gerecycleerd polyvinylchloride. Het innovatieve kliksysteem maakt het eenvoudig om de tegels aan elkaar te koppelen. Eenmaal geïnstalleerd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan, wat een professionele indruk maakt op een beurs. Een PVC kliktegel is gemaakt van 7 mm dik massief PVC. Dit maakt de vloer slijtvast, maar ook gemakkelijk te bewerken. Gebruik een stanleymes om de tegels te snijden voor de perfecte beursstand. Een PVC vloer wordt geïnstalleerd zonder verlijming en is daarom de perfecte oplossing voor een beurs.

Beursvloer

Een duurzame oplossing voor elke beurs

Met de keuze van een geschikte beursvloer heeft u al veel gedaan voor de succesvolle presentatie van uw producten of diensten. Klikvloeren van PVC klickfliesen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u de meest geschikte optie voor uw bedrijf kiezen. Wij bieden hoogwaardige producten voor een goede en robuuste vloer. De vloeren vergen weinig of geen onderhoud. Het gebruik van lijm is dus volledig overbodig bij de kunststof kliktegels. De tegels in ons assortiment zijn van het merk Klipper en garanderen u de beste kwaliteit PVC vloer. Volledig gemaakt van gerecycled PVC en dus milieuvriendelijk.

Beursvloer bestellen

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1