Fitnessvloeren

Voor fitnessvloeren zijn antislip, weinig onderhoud en optimale sterkte hele belangrijke onderdelen. Een nieuwe fitnessvloer of home gym vloer van PVC kliktegels bevat deze onderdelen en leg je heel snel en eenvoudig zelf. Deze antislipvloeren zijn geschikt voor fitnessstudios, fitnessruimten, crossfitruimten, sportstudios, yogaruimtes of voor het krachthonk thuis of op de vereniging. 

PVC kliktegels als fitnessvloer

Een vloer voor fitness moet niet alleen functioneel zijn en er goed uitzien, maar ook duurzaam, veilig en hygiënisch zijn. Daarnaast moet een vloer tegen vallende gewichten kunnen en geen krassen veroorzaken tijdens het schuiven van apparaten. De PVC kliktegels voldoen aan al deze fitnessvloer-normen. 

Eerst ervaren hoe de fitness tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

De voordelen van onze home gym vloer

Onze tegels zijn vocht- en transparantiebestendig. Ook zijn ze heel eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. De PVC tegels zijn voorzien van een anti-slip laag wat veiligheid biedt tijdens het sporten. Doordat onze tegels gemaakt zijn uit polyvinylchloride zijn deze oersterk. De rubber sportvloeren kunnen hierdoor tegen een stootje en zullen niet achteruit gaan in kwaliteit als fitnessvloer of home gym vloer. De PVC tegels zijn geluidreducerend en warmte-isolerend, hierdoor zeer vriendelijk voor de gewrichten van mensen die langdurige staande activiteiten verrichten. Hier alle voordelen van onze tegels voor jou op een rijtje:

 • Zelf te leggen = kosten besparen
 • De ruimte hoeft niet leeg geruimd te worden
 • Verhuisbaar
 • Snel te leggen
 • Geen droogtijd
 • Antislip
 • Oersterk
 • Geluiddempend
 • Vochtbestendig
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Zien er mooi uit
 • Eenvoudig te vervangen

PVC kliktegels fitnessvloer

Leg je sportvloer heel eenvoudig zelf

Onze vloeren zijn heel eenvoudig zelf te leggen, hiervoor hoef je geen vakman te zijn. Met een stanleymes en een duimstok maak je de tegels opmaat en leg je ze zo in jouw fitnessruimte. De vloeren kunnen zonder lijm gelegd worden en zijn direct te belasten. Hierdoor hoef je niet je hele ruimte met fitnessapparaten leeg te halen maar alleen maar te verplaatsen. Onze tegels zijn indien nodig eenvoudig te verwijderen en geschikt om in een volgende ruimte te leggen. Dit maakt onze vloeren erg duurzaam. Benieuwd hoe een PVC vloer gelegd wordt? Dit lees je op Zelf een PVC vloer leggen.

Veelgestelde vragen

Jazeker! We hebben een proefpakket samengesteld bestaande uit 3 volledige tegels en 5 kleurstalen. Hiermee heb je alle kleuren in huis en kun je kijken welke je het mooist vindt voordat je een volledige vloer besteld.

In de video hieronder leggen wij uit hoe je een PVC kliktegel vloer zelf kunt leggen.

De vloer is zwaar belastbaar. Een veelgebruikte toepassing voor de tegels is bijvoorbeeld in de garage. De tegels zijn prima bestand tegen alle hierbij te bedenken activiteiten. Een compleet overzicht van de technische specificaties van de kliktegels zijn terug te vinden in de productspecificaties en de Verklaring van Prestaties.

Met behulp van koudlas vloeistof is het mogelijk om de vloer 100% volledig waterdicht te maken. Dit kun je aanbrengen met de speciaal ontwikkelde doseerflacon

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1