Kunststoftegels

Kunststoftegels

Of het nu binnen of buiten is een vloer wordt veel gevraagd: kan de vloer tegen vocht, vuil en een veelvoud aan voeten die ervoer rennen, huppelen of springen. Wanner je op een intensief gebruikte vloer een nieuwe voer wilt leggen moet deze niet alleen de belasting met een gemak aankunnen, maar moet er ook nog eens mooi uitzien en van goede kwaliteit zijn. Wij raden dan onze kunststof tegels met kliksysteem aan.

Lees meer

9 Productengevonden

Wij van PVCkliktegel.nl zijn ervan overtuigd: PVC is de optimale bekleding voor veeleisende vloeren en ze zijn perfect geschikt voor bijna elke ondergrond. Wij vertrouwen op hoogwaardig kunststof als materiaal voor onze tegels, die zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over plastic en milieubescherming want wij nemen onze verantwoordelijkheid en gebruiken alleen gerecyclede materialen voor onze milieuvriendelijke tegels. Bovendien voldoen PVC-kliktegels aan de Europese REACH-richtlijnen en zijn ze vrij van schadelijke stoffen. Zo kun je de tegels veilig leggen waar je maar wilt. 

De ideale vloer voor kinderdagverblijven

Een voorbeeld van een intensief gebruikte vloer is de vloer van een kinderdagverblijf. Hier kan makkelijk iets gemorst worden en aangezien er veel gekropen en geravot wordt op de vloer spelen onderhoudsgemak en hygiëne een grote rol. Kunststof is makkelijk schoon te maken en onze tegels zijn ook nog eens vochtbestendig. 

Kunststof tegels zijn er niet alleen in grijs en zwart, maar in alle kleuren van de regenboog en bieden daarmee kinderdagverblijven nog een niet te onderschatten voordeel. Het leggen van een vloer van kleurrijke PVC-tegels geeft een kinderdagverblijf een prettige, uitnodigende sfeer. Dankzij het handige systeem zijn de tegels naar wens te combineren en aan elkaar te bevestigen. Patronen en motieven in de vloer laten kinderharten sneller kloppen.

Kunststof tegels vormen met het kliksysteem snel een veilige vloer

Iedereen die ooit aardewerk of keramische tegels heeft gelegd weet hoeveel werk hierachter zit. De tegels uit ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen met slechts één klik in elkaar worden gezet, er is geen extra gereedschap of lijm nodig. Omdat er voor de plaatsing geen droogtijd nodig is en de tegels in een mum van tijd verwijderd kunnen worden, is het slijtvaste PVC kliksysteem ook ideaal als tijdelijke vloerbedekking. Als bij een evenement zoals een beurs of concert een robuuste kunststof vloer van onze kliktegels wordt gebruikt, profiteren ook de bezoekers hiervan. De tegels zijn ook bestand tegen zware belastingen, slipvast en daardoor ook bij regen bijzonder veilig.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1