Hobby vloer

Hobby vloer

Hobby vloeren op maat? Het liefst ben je de hele dag bezig met jouw hobby. Heb je zelfs een speciale kamer ingericht waar jij je bezig kunt houden met jouw favoriete vrijetijdsbesteding. Het enige wat deze ruimte nog nodig heeft, is een goede vloer. Zoek je een vloer die goed tegen een stootje kan, vele jaren mee gaat en bovendien onderhoudsvriendelijk is? Investeer dan in een vloer van PVC Kliktegel.

Lees meer

9 Productengevonden

Sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Kliktegels worden steeds populairder. Niet zonder reden. PVC kliktegels zijn namelijk sterk, beschikken over een anti-slip laag en zijn vochtbestendig. Ook zijn de kliktegels onderhoudsvriendelijk. Zelfs bij ernstige vervuiling, bijvoorbeeld door het knoeien van verf of een chemische vloeistof, heb je de tegels in een mum van tijd schoon.

Jouw vloer zelf leggen

De vloertegels zijn erg eenvoudig zonder verlijming te leggen. Ook als je totaal geen ervaring hebt met het leggen van vloeren, kun je jouw vloer van PVC kliktegel prima zelf leggen. Heb je hier geen tijd voor of simpelweg geen zin in? Neem dan contact met ons op. Voor een meerprijs komen wij graag naar je toe om jullie nieuwe vloer te leggen.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1