PVC Kliktegels Werkplaatsvloer
Een betaalbare en goede oplossing

Goedkope Werkplaatsvloer: Ontdek de voordelen van PVC Kliktegels

Een goedkope werkplaatsvloer vinden die duurzaam, praktisch en eenvoudig te installeren is, kan een uitdaging zijn. Gelukkig is er een oplossing die aan al deze eisen voldoet: PVC kliktegels. In dit artikel zullen we dieper ingaan op waarom PVC kliktegels de ideale keuze zijn voor een werkplaatsvloer. We zullen ook de voordelen en installatieprocedure bespreken, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je jouw werkruimte gaat upgraden.

Waarom zijn PVC kliktegels een betaalbare vloer voor de werkplaats?

Als je op zoek bent naar een goedkope vloer voor een werkplaats, dan zijn PVC kliktegels een uitstekende optie. Maar waarom zou je voor PVC kliktegels moeten kiezen boven andere opties? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Duurzaamheid

PVC kliktegels staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen zware belasting, schokken en slijtage, wat essentieel is in een werkplaatsomgeving waar machines en gereedschappen vaak worden gebruikt.

Eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van PVC kliktegels is hun eenvoudige installatie. Je hebt geen gespecialiseerde gereedschappen of ervaring nodig. De tegels klikken gewoon in elkaar, waardoor je snel een nieuwe vloer kunt leggen zonder gedoe.

Onderhoudsgemak

PVC kliktegels zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden schoongeveegd, gestofzuigd of met water worden afgespoeld. Eventuele beschadigde tegels kunnen eenvoudig worden vervangen zonder de hele vloer te moeten vernieuwen.

Veiligheid

Deze tegels bieden uitstekende antislip-eigenschappen, wat essentieel is om de veiligheid in een werkplaats te waarborgen. Ze verminderen het risico op uitglijden en vallen, zelfs als er olie of andere vloeistoffen op de vloer terechtkomen.

Kostenbesparend

PVC kliktegels zijn niet alleen goedkoop in aanschaf, maar ze besparen ook op lange termijn kosten. Door hun duurzaamheid en lage onderhoudseisen hoef je minder vaak te investeren in reparaties en vervangingen.

PVC Kliktegels: Installatie en onderhoud

Nu je de voordelen van PVC kliktegels kent, laten we eens kijken naar de installatie en het onderhoud van deze vloer.

Voorbereiding

Zorg ervoor dat de ondervloer schoon, vlak en droog is voordat je begint met de installatie en leg een vochtbarrière als dat nodig is om vochtproblemen te voorkomen.

Plaatsing

Begin in het midden met leggen met de volle tegels. Doe daarna de randen en snijd de tegels op maat met een stanleymes.

Afwerking

De tegels zijn waterafstotend, maar het is ook mogelijk om de werkplaatsvloer volledig waterdicht te maken. Je vult de naden met koudlasvloeistof en water en vocht maakt dan geen enkele kans om onder de vloer te komen. Goede bescherming voor de ondervloer dus.

Veeg of stofzuig de vloer regelmatig om vuil en stof te verwijderen. Gebruik een ons speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel en een dweil om de vloer schoon te maken indien nodig. Stel is er een tegel beschadigs, is het gewoon mogelijk om een nieuwe tegel te bestellen.

Wil je meer weten over PVC kliktegels en hoe ze jouw werkplaats kunnen verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Upgrade jouw werkruimte met de beste vloer voor een werkplaats - PVC kliktegels!

Jazeker! We hebben een proefpakket samengesteld bestaande uit 3 volledige tegels en 5 kleurstalen. Hiermee heb je alle kleuren in huis en kun je kijken welke je het mooist vindt voordat je een volledige vloer besteld.

Onze PVC kliktegels zijn in 8 verschillende kleuren te bestellen. De Waterdicht variant is in 8 verschillende kleuren te bestellen en de ECO variant alleen in de 3 populairste kleuren grijs, antraciet en zwart te bestellen. Het is ook mogelijk om meerde kleuren te bestellen en deze te combineren in jouw vloer.

Het is heel eenvoudig om zelf je PVC vloer te leggen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe het werkt:

In ons assortiment vind je PVC kliktegel Waterdicht en PVC Kliktegel Waterdicht ECO. Het grootste verschil is dat de ECO variant van 100% gerecycled PVC is gemaakt. De PVC Kliktegel Waterdicht is van ons eigen label en hebben een hele luxe uitstraling. Deze tegels zijn ook verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en zijn uit voorraad leverbaar. De ECO variant is verkijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1