PVC vloer kleuren

Als je op zoek bent naar een duurzame en veelzijdige vloerbedekking, dan is een PVC vloer zeker het overwegen waard. In dit artikel lees je alles over de voordelen van PVC vloeren en de beschikbare kleurenopties.

Voordelen PVC vloeren

Een PVC vloer is gemaakt van 100% gerecycled PVC en heeft een dikte van 7 mm met een handig kliksysteem waardoor de tegels naadloos op elkaar aansluiten. Het materiaal is vochtbestendig en perfect te combineren met vloerverwarming.

Een groot voordeel van een PVC vloer is dat deze lang meegaat en verhuisbaar is. Daarnaast is er weinig onderhoud nodig en is het geluiddempend. De vloer is bovendien eenvoudig te plaatsen en direct te belasten. Het is niet nodig om de hele ruimte leeg te maken, want je kunt de spullen gewoon verplaatsen tijdens het leggen van de vloer. PVC vloeren zijn zeer zwaar belastbaar en bestand tegen chemische stoffen. Tot slot zijn de tegels eenvoudig schoon te maken, waardoor vocht en andere stoffen niet kunnen doordringen naar de ondervloer.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

PVC Vloeren kleuropties

Bij PVC Kliktegels bieden we verschillende kleurstellingen aan voor alle soorten PVC vloeren die we aanbieden. We geven graag enkele tips over het kleurgebruik van PVC Kliktegels en hoe je de ideale kleur voor jouw toepassing kan kiezen.

Grijze PVC vloer met kliktegels

Een grijze PVC vloer met kliktegels is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een moderne en stijlvolle uitstraling. De tegels hebben een strakke en eigentijdse look die goed past bij een breed scala aan interieurstijlen. Van industrieel tot minimalistisch en van Scandinavisch tot modern.

Bovendien zijn grijze PVC kliktegels niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer praktisch. De tegels zijn eenvoudig te installeren en hebben een lange levensduur. Ze zijn ook onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals showrooms, bedrijfspanden, werkplaatsen en keukens.

Een grijze PVC vloer met kliktegels is ook goed te combineren met andere kleuren en materialen. Combineer bijvoorbeeld grijze tegels met witte muren en donkerdere accentkleuren voor een strakke en tijdloze uitstraling. Of kies voor een monochrome look en gebruik verschillende tinten grijs in het interieur. 

Witte PVC vloer met kliktegels

Een witte PVC vloer met kliktegels is een tijdloze en stijlvolle keuze die past bij een breed scala aan interieurstijlen. De tegels hebben een frisse en lichte uitstraling die bijdraagt aan een ruimtelijk en open gevoel. Een witte PVC kliktegel is dan ook bij uitstek geschikt voor ruimtes waar licht en een gevoel van ruimte belangrijk zijn, zoals woonkamers, slaapkamers en kantoren.

Naast de esthetische voordelen zijn witte PVC kliktegels ook zeer praktisch. Ze zijn eenvoudig te installeren, hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsvriendelijk. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en kantoren.

Een witte PVC vloer met kliktegels kan goed worden gecombineerd met verschillende kleuren en materialen. Combineer bijvoorbeeld witte tegels met natuurlijke houttinten en zachte stoffen voor een warme en gezellige uitstraling. Of kies voor een strakke en moderne look en combineer witte PVC kliktegels met zwarte accenten en glanzende materialen.

Zwarte PVC vloer met kliktegels

Een zwarte PVC vloer met kliktegels kan een gedurfde keuze zijn voor bedrijfspanden, showrooms, werkruimtes en keukens. De tegels hebben een stoere en moderne uitstraling die goed past bij een industrieel of modern interieur. De zwarte kleur kan ook helpen om vuil en vlekken minder zichtbaar te maken, waardoor de vloer er altijd schoon en fris uitziet.

De zwarte tegels zijn ook goed te combineren met de witte tegels. Zo krijg je een vintage keukenvloer uitstraling met de voordelen van PVC.

Bedrijfskleuren als PVC vloer

Een van de grootste voordelen van PVC tegels is dat ze beschikbaar zijn in verschillende kleuren, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om hun bedrijfskleuren op de vloer te weergeven. Dit kan een krachtige manier zijn om de merkidentiteit van het bedrijf te versterken en een professionele uitstraling te creëren.

Maar de mogelijkheden van PVC tegels gaan verder dan alleen kleuren. Door verschillende kleuren te combineren, kunnen bedrijven zelfs vormen en patronen op de vloer creëren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn om looproutes te markeren, verschillende afdelingen te scheiden of gewoon om een visueel aantrekkelijke vloer te creëren die opvalt bij klanten.

Soorten PVC kliktegels

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten PVC kliktegels, zoals de Waterdicht, Waterdicht ECO en balkontegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

PVC kliktegel ECO Waterdicht

De PVC kliktegel ECO waterdicht is verkrijgbaar in zwart, antraciet en grijs. Deze Klipper tegels zijn oersterk en van uitstekende kwaliteit.

PVC kliktegel zwart

PVC kliktegel Waterdicht

Een mooie vloer die ook nog eens 100% waterdicht is? Ga dan voor de PVC kliktegel Waterdicht. Met behulp van de koudlas vloeistof maak je deze vloer volledig waterdicht en HACCP geschikt. 

PVC kliktegel rood

Balkontegels

Naast de PVC kliktegels, verkopen wij ook nog balkontegels. Deze tegels hebben een open profiel waardoor de regen makkelijk weg kan. De balkontegels zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren: grijs, donkergrijs, rood, wit, oranje, groen, blauw en geel.

Balkontegel grijs

Conclusie

Een PVC vloer heeft vele voordelen en is verkrijgbaar in verschillende kleurenopties. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en veelzijdige vloerbedekking. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden. Vragen over onze tegels? Neem dan gerust contact met ons op.

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1