De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

PVC vloer kleuren

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een PVC vloer in huis of in hun garage en dat is niet zonder reden. Een PVC vloer heeft verschillende voordelen en wordt daardoor steeds populairder. Een PVC vloer is bovendien in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Lees dan verder! 

Voordelen PVC vloeren

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking die is gemaakt van 100% gerecycled PVC. Een PVC tegel is 7 mm dik en voorzien van een kliksysteem. Hierdoor sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Een PVC vloer is vochtbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming. 

Een vloer bestaande uit PVC kliktegels gaat heel lang mee en is verhuisbaar. Er hoeft weinig onderhoud aan gepleegd te worden en is geluiddempend. De vloer leg je eenvoudig over de huidige vloer heen en is direct te belasten. Hierdoor hoef je niet een hele ruimte leeg te maken maar kun je gewoon de spullen verplaatsen tijdens het leggen van de vloer. De PVC vloeren zijn extreem zwaar te belasten en bestand tegen chemische stoffen. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en zorgen ervoor dat vocht en andere stoffen niet kunnen doordringen naar de ondervloer. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

De kleuren van onze PVC kliktegels

Wij verkopen verschillende soorten PVC tegels. Namelijk de Budget, de Deluxe, PVC kliktegels waterdicht en onze balkontegels. Deze tegels zijn ook weer in verschillende kleuren te bestellen. Benieuwd welke kleuren er zijn?

PVC kliktegel Budget

De PVC kliktegel Budget is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk zwart, antraciet en grijs. De tegels zijn van het merk Klipper. De tegels zijn oersterk en voorzien van de beste kwaliteit. 

PVC kliktegel zwart

PVC kliktegel Deluxe

De Klipper Deluxe tegel is een kliktegel van hoogwaardig gerecycled PVC en heeft hierdoor een luxe uitstraling. De Klipper Deluxe is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Namelijk zwart, antraciet, grijs, rood, geel, blauw , bruin en wit. Ideaal om te leggen in een kinderdagverblijf, hobbyruimte of garage. 

PVC kliktegel blauw

PVC kliktegel Waterdicht

Een mooie vloer die ook nog eens 100% waterdicht is? Ga dan voor de PVC kliktegel Waterdicht. Met behulp van de koudlas vloeistof maak je deze vloer volledig waterdicht en HACCP geschikt. Deze tegels zijn net als de Deluxe verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. 

PVC kliktegel rood

Balkontegels

Naast de PVC kliktegels, verkopen wij ook nog balkontegels. Deze tegels hebben een open profiel waardoor de regen makkelijk weg kan. De balkontegels zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren: zwart, grijs, RVS, zilver, rood, wit, terracotta, oranje, groen, bruin, creme, donkerblauw, lichtblauw en geel. 

Balkontegel grijs

Vragen over onze tegels? Neem dan gerust contact met ons op.