Werkplaats tegels
Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Tegels werkplaats

De tegels in de werkplaats hebben flink wat te verduren overdag. Zware machines, veel loopverkeer en scherpe voorwerpen die op de grond vallen. Hier moet de werkplaatsvloer wel tegen kunnen. Onze PVC kliktegels veranderen jouw stoffige, betonnen vloer binnen een handomdraai tot een professionele, industriële vloer die bijna geen onderhoud vereist. Zelfs heftrucks met zware pallets zijn voor de werkplaatstegels geen enkel probleem. 

Een slijtvaste werkplaatsvloer met PVC Kliktegels

Onze werkplaatsvloeren zijn zeer slijtvast. Het materiaal van de PVC kliktegels bestaat uit 7 mm dik massief PVC. Hierdoor zijn de vloeren ontzettend sterk, maar toch flexibel te bewerken. Palletwagens, heftrucks of andere zware machines leveren bij deze werkplaatsvloer geen enkel probleem. Met de kunststof kliktegels tover je jouw stoffige, oude vloer om tot een slijtvaste, representatieve en veilige werkplaatsvloer.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Tegels in de werkplaats zelf leggen

Een groot voordeel aan PVC kliktegels is dat deze eenvoudig door jou zelf te leggen zijn. Uiteraard is uitbesteden ook mogelijk, maar door de innovatieve klikverbinding kan eigenlijk bijna iedereen een PVC vloer leggen. Geen ingewikkelde handelingen of speciaal gereedschap. Je legt de vloer als het ware als een puzzel in elkaar. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Met behulp van Koudlas middel is de vloer ook nog eens 100% vloeistof dicht te maken. Volledig bestand tegen alle zuren en chemicaliën. Op de tegel zit een speciale anti-slip laag waardoor jij en jouw werknemers veilig kunnen werken.

Zo leg je een PVC vloer:

Werkplaatstegels bestellen

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1