Werkplaats tegels
Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Industriële werkplaatsvloer

PVC kliktegel heeft verschillende soorten tegels in het assortiment. De PVC Kliktegel Waterdicht is in het bijzonder geschikt voor een industriële werkplaatsvloer. De tegels bevatten een speciale groef voor koudlas, waarmee je een vloer 100% vloeistofdicht kan maken.  Dit is één van de grote voordelen van de PVC kliktegels voor een industrievloer, maar dat is het niet alleen. 

De voordelen van een industrie werkplaatsvloer van PVC tegels

De tegels zijn 7 millimeter dik en bestaan uit volledig, massief en gerecycled PVC. Door dit materiaal is de industrie werkplaatsvloer ontzettend zwaar te belasten, maar toch makkelijk te bewerken. Maar daarnaast zijn er nog meer voordelen: 

  • Gemakkelijk zelf te leggen; buiten een stanleymes heb je dankzij het handige kliksysteem niks nodig om deze vloer in de gewenste ruimte te leggen. Wil je de vloer liever laten leggen? Dan kunnen wij dit natuurlijk altijd voor je doen.
  • Over bestaande vloer heen te leggen; de tegels worden over een huidige vloer heen gelegd waardoor de oude vloer gewoon kan blijven liggen en deze ook nog eens beschermd wordt.
  • Bestand tegen zuren en chemicaliën; door de tegels met koudlas 100% waterdicht te maken is de vloer bestand tegen de meeste zuren en chemicaliën conform de EN423 norm.
  • Slijtvast en onderhoudsarm; kliktegels hebben een hoge oppervlaktehardheid. Dit maakt de tegels slijtvast, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Het vuil is weg te vegen met een bezem en af en toe dweilen is voldoende.
  • Anti-slip; veiligheid bij een werkplaatsvloer is zeer belangrijk. Zelfs in natte omstandigheden blijf je op deze PVC vloer grip houden door het ruwe bovenlaagje. 

Bereken de tegels voor een industrievloer met de tegelcalculator

In ons systeem zit een handige tegelcalculator. Deze rekent precies voor jou uit hoeveel tegels je nodig hebt voor de te leggen ruimte. De calculator rekent inclusief snijverlies. Twijfel je over een vloer of weet je niet welke tegels het meest geschikt zijn voor de ruimte? Neem contact met ons op, dan geeft één van onze experts een vrijblijvend advies.

Industriële werkplaats tegels bestellen

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1