De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Galerijvloer

Ben je toe aan een vernieuwde galerijvloer? Bij PVC kliktegels hebben we kwalitatieve vloertegels die perfect passen in jouw galerij.


14 Producten gevonden

Een galerijvloer moet voldoen aan verschillende eigenschappen. Het staat namelijk bloot aan verschillende soorten weersomstandigheden. Regen, vorst en zonlicht kunnen impact hebben op een vloer en daarom moet een galerijvloer hier goed tegen bestand zijn. 

Duurzame galerijvloer van PVC kliktegel

De SwissDeck galerijvloeren van PVC kliktegel worden gemaakt van duurzaam materiaal. De tegels bestaan namelijk uit milieuvriendelijk, recyclebaar en UV bestendig polypropyleen. De tegels zijn lichtgewicht en kunnen meestal over de huidige galerijvloer worden gelegd. Door het sterke en innovatieve kliksysteem is de nieuwe vloer al binnen een paar dagen gelegd. Na het leggen zijn de tegels direct belastbaar, dit zorgt ervoor dat de bewoners zo min mogelijk overlast hebben tijdens het leggen van de nieuwe vloer. 

Galerijtegels zijn het alternatief voor vlonders, coatings, beton of plavuizen

Een groot voordeel aan de galerijtegel is dat deze een open antislip profiel heeft. Hierdoor wordt het regenwater snel afgevoerd en daardoor ontstaan er geen gevaarlijke situaties. Na een regenbui kunnen bewoners direct weer veilig over een droge galerij lopen. De tegels zijn ook nog eens heel makkelijk schoon te maken met alleen wat water. 

De voordelen van de SwissDeck galerijvloer 

  • Eenvoudig te leggen
  • Antislip profiel
  • UV bestendig
  • Duurzaam materiaal
  • Direct belastbaar

Bestel jouw galerijvloer online bij PVC kliktegel

Van bovenstaande voordelen profiteren en kan jouw galerijvloer wel een opfrisbeurt gebruiken? Bestel dan de galerijtegels bij PVCkliktegel.nl. Heb je vragen of wil je graag informatie over de tegels? Neem dan gerust contact met ons op.

Materiaal
14
Afmeting
14
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!