Werkplaats tegels
Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Antislip werkplaats tegels

Bij PVC Kliktegel verkopen wij Antislip werkplaats tegels die ervoor zorgen dat werkplaatsen en veilige werkomgeving worden. Op de massieve tegel zit een speciaal laagje waardoor de tegels zelfs in natte omstandigheden niet glad worden. Door dit ruwe laagje is de vloer ook automatisch vochtbestendig.

Werkplaats tegels 

Een werkplaatsvloer krijgt in de meeste gevallen veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zware heftrucks, olie, vetten en andere bijtende vloeistoffen. PVC kliktegels zijn hiervoor een uitstekende keuze en voldoen aan deze hoge eisen die tegels in de werkplaats vragen. PVC is extreem zwaar te belasten, maar toch flexibel te bewerken. Het schoonmaken van de vloer gaat zeer gemakkelijk. Het enige wat nodig is, is af en toe dweilen en stofzuigen. Het is ook mogelijk om de industrie werkplaatsvloer te reinigen met een schrobzuigmachine. De tegels zijn poetswaterdicht en bij de PVC kliktegel Waterdicht is de vloer 100% vloeistof dicht te maken. 

Werkplaats vloer

Voordelen van PVC kliktegels als werkplaatsvloer

Het grootste voordeel van PVC kliktegels als werkplaatsvloer is dat deze zware belasting makkelijk aankan. Maar ook door het weinige onderhoud, de duurzaamheid en de anti-slip raken veel mensen overtuigd van de werkplaatstegels. Een PVC werkplaatsvloer is heel praktisch en eenvoudig zelf te leggen en ook weer weg te halen dankzij het handige kliksysteem. Dit maakt de vloer in combinatie met het gerecyclde materiaal zeer duurzaam. Op vrijwel elke zelfdragende ondervloer kunnen de tegels gelegd worden. Door het flexibele materiaal zijn ze gemakkelijk zelf op maat te snijden. De PVC vloer geeft het mooiste resultaat wanneer deze op een egale ondervloer wordt gelegd. 

Creëer een veilige werkomgeving met anti-slip werkplaats tegels

Wil jij ook een veilige werkomgeving voor jouw personeel creëeren? Kies dan voor de anti-slip werkplaats tegels. Niet alleen veilig om op te werken, maar het ziet er ook nog eens professioneel en netjes uit. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met de calculator is het mogelijk om te berekenen hoeveel tegels er nodig zijn voor de werkplaatsvloer. Vragen over werkplaats tegels? Neem contact op met één van onze experts.

Antislip werkplaatstegels bestellen

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1