Drainagetegels dakterras

Jij bent op zoek naar een goedkope, maar kwalitatief goede drainagetegel voor het dakterras. De drainagetegels van PVC Kliktegel zijn de tegels die je zoekt. Perfect voor elk dakterras wat wel eens te maken krijgt met wateroverlast, maar wel een gave uitstraling wil behouden. 

Drainagetegels bekijken

Drainagetegels 40x40 - Ribdeck tegel

We introduceren je graag aan de Ribdeck 40x40 drainagetegel. De perfecte tegel voor toepassing als een balkon, gallerij, voortent en een terras. De voordelen op een rijtje:

  • De tegel is voorzien van dunne gleuven, waardoor het overtollige water makkelijk weg wordt gevoerd langs de onderkant. 
  • De tegel beschikt over een anti-slip laag. Wellicht voorkomt die een bezoekje aan het ziekenhuis. 
  • De tegel verandert niet van kleur door weersomstandigheden. UV-bestendig en waterbestendig dus.
  • Een garantie van 15 jaar verzekert je van kwaliteit door de jaren heen.
  • De Ribdeck tegels zijn makkelijk aan te leggen, af te breken en schoon te maken.
  • Met onze calculator bereken je gemakkelijk en snel hoeveel tegels je nodig bent. De calculator houdt rekening met snijverlies, waardoor je nooit teveel of te weinig tegels koopt.
  • Met 14 verschillende kleuren zit er voor ieder dakterras wat bij. Ook kun je creatief met de tegels verschillende structuren leggen. Een wisselend patroon tussen zwart en donkergrijs bijvoorbeeld.

drainagetegels voor het dakterras  drainagetegels voor het dakterras  ribdeck pvc kliktegel

In het kort, de Ribdeck tegel is perfect voor een dakterras. Alternatieven zijn vaak te zwaar, te duur, vereisen veel onderhoud of zijn na een paar jaar niet meer mooi. Dat voorkom je door te kiezen voor de doe het zelf Ribdeck tegel van PVC Kliktegel

Drainagetegels bekijken

Drainagetegel ook geschikt voor balkon

Uiteraard is deze tegel ook geschikt voor de toepassing balkon. Creëer mooie patronen, geniet van goede waterafvoer en jarenlang plezier van de Ribdeck tegels. En niet te vergeten, met anti-slip laag. Geen bezoekjes aan het ziekenhuis en een veilig balkon voor ouderen.

Kunststof drainagetegel

De drainagetegels zijn gemaakt van Polypropyleen PP. Dit materiaal is een veilige kunststof welke gewonnen wordt door recycling. Bij PVC Kliktegel vinden we het namelijk belangrijk om materiaal te hergebruiken. De Ribdeck tegels worden in Nederland gemaakt. Daardoor garanderen we een eerlijke prijs en goede arbeidsomstandigheden tijdens de maak van deze tegels! 

Waarom drainagetegels van PVC Kliktegel?

Simpelweg omdat de Ribdeck tegel de beste tegel is voor een dakterras. En dat voor een enorm voordelige prijs. 20 jaar ervaring in vloersamenstelling bewijst onze expertise en wil om de consument te helpen met vloeren. Heb jij vragen over de drainagetegels of een overige vraag? We helpen je graag op weg naar een geschikte PVC tegelvloer!

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1