PVC click vloer

Wij bieden een ruim aanbod aan PVC kliktegels. Deze tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled polyvinylchloride en voorzien van een handig kliksysteem. In tegenstelling tot andere vloeren hoeft deze vloer niet gelijmd of geplakt te worden. Verder is een PVC vloer:

  • Makkelijk te leggen met het kliksysteem
  • Verplaatsbaar
  • Geluiddempend
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

Het gemak van een click PVC vloer

Door het gemakkelijke clicksysteem aan de tegels is de vloer geschikt voor iedere doe-het-zelver. Er hoeft geen lijm of speciaal gereedschap aangeschaft te worden om deze vloer mooi te leggen. De click PVC kan gelegd worden op iedere vlakke ondergrond die niet voorbewerkt is. De vloeren zijn slijtvast en daarom uitermate geschikt voor in een werkplaats, garage of hobbyschuur. De vloer is tevens duurzaam doordat deze heel gemakkelijk mee te verhuizen is. Wanneer de vloer gelegd is kun je deze gelijk belasten waardoor je niet alle spullen uit de ruimte hoeft te verplaatsen. Wanneer je gaat verhuizen haal je eenvoudig de tegels eruit en plaats je deze bij je nieuwe woning. Hierdoor worden onze PVC click vloeren ook veel gebruikt voor evenementen en beurzen. De tegels zijn eenvoudig en snel te leggen en ook weer weg te halen. De PVC tegels zijn dus geschikt voor tijdelijke bescherming. 

Soorten PVC vloeren

Bij PVC Kliktegel bieden wij veel verschillende soorten tegels. Van tegels voor op je balkon tot tegels die geschikt zijn voor in een kinderdagverblijf. De vloeren worden ook veel gebruikt bij evenementen, garages en showrooms. De vloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De PVC kliktegel ECO Waterdicht is in de populaire kleuren zwart, grijs en antraciet te verkrijgen en de PVC kliktegel Waterdicht is in diverse RAL kleuren te bestellen. Beide vloeren zijn in combinatie met de koudlas vloeistof 100% waterdicht te maken.

Alle vloeren van PVC kliktegel zijn voorzien van het slimme kliksysteem. Door dit systeem zijn de tegels aan elkaar te bevestigen. Eenmaal gelegd sluiten de tegels naadloos op elkaar aan zodat er geen vocht kan doordringen naar de vloer die onder de PVC tegels ligt. 

PVC tegels online bestellen

Bestel de clicktegels online en wij zorgen ervoor dat je de tegels zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt onze vloeren zelf leggen, maar besteed je het liever uit? Neem dan contact met ons op, wij kunnen jullie nieuwe vloer namelijk ook komen leggen. 

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1