PVC vloer specialist

PVC kliktegels zijn makkelijk te leggen, gemakkelijk te reinigen, waterdoorlatend, en bovendien kras- en slijtvast. Dit maakt het tot een ideaal product voor bijvoorbeeld een balkon, garage of magazijn. Maar ook in een industrieel ingerichte ruimte past een PVC kliktegel goed. Door jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van deze PVC vloeren, kunnen wij ons inmiddels PVC vloer specialist noemen.

PVC vloeren

Na jarenlang pvc vloeren te leveren bij bedrijven, ontstond al snel een vraag naar PVC kliktegels bij particulieren. Deze vloeren zijn namelijk voor hobbyruimtes of garages ook ideaal. Een vloer bestaande uit PVC tegels is ontzettend sterk, duurzaam, slijtvast en makkelijk te bewerken. Omdat de tegels met een speciaal kliksysteem werken zonder verlijming, zijn de tegels ook verhuisbaar en daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld huurwoningen of tijdelijke bescherming van de ondervloer.

De PVC kliktegels zijn 7 millimeter dik en bestaan uit 100% gerecycled PVC. Door het innovatieve kliksysteem sluiten de tegels naadloos op elkaar aan en geven de tegels een nette, strakke en professionele uitstraling aan de ruimte. Ondanks de mooie uitstraling, zijn de vloeren ontzettend zwaar te belasten, maar toch makkelijk te bewerken. De vloer kan het gewicht van bijvoorbeeld vrachtwagens of andere zware machines makkelijk aan. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

PVC kliktegels zelf leggen

Het grootste voordeel aan de PVC kliktegels blijft dat deze heel eenvoudig zelf zijn te leggen. Ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt, heb je binnen no-time een nieuwe vloer in elke gewenste ruimte. Een PVC kliktegel is voorzien van een handig kliksysteem. Je legt de vloer over de huidige vloer heen, dit scheelt veel werk en tijd met het verwijderen van de oude vloer. Het moet wel een egale ondervloer zijn zodat hier de tegels overheen gelegd kunnen worden. Dit scheelt veel stof en puin in de ruimte én je hoeft niet de hele ruimte leeg te halen. De tegels zijn namelijk direct belastbaar. 

PVC kliktegel grijs  PVC kliktegel grijs

PVC kliktegel is dé expert op het gebied van PVC vloeren

PVC vloeren zijn enorm populair de laatste jaren. En dat is niet zonder reden. De vloeren zijn namelijk veel sterker dan laminaatvloeren en warmer dan plavuizen. Onze PVC tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ga je voor zwart, grijs of antraciet of heeft u juist liever een kleur? Geen probleem, onze tegels zijn in diverse RAL kleuren te bestellen.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van PVC vloeren zijn wij overtuigd dat wij ook voor u de perfecte vloer kunnen vinden. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op.

Contact opnemen

PVC vloer zwart

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1