Balkontegels

Balkontegels

Een zomer zonder balkon is voor veel zomerliefhebbers ondenkbaar. Vooral de zomeravonden met vrienden op het balkon, zijn voor veel mensen het hoogtepunt van dit heerlijke seizoen. Waar velen echter niet aan denken als het om balkon gaat, is het belang van een goede balkonvloer. Uit angst voor de hoge kosten van een renovatie doen velen het zonder een balkonvloer te leggen. Maar met onze balkonkliktegels is het renoveren van een balkon niet meer zo moeilijk. Laat u overtuigen door onze balkontegels!

De 5 voordelen van kliktegels op je balkon

Kliktegels op het balkon hebben veel voordelen. Ze zien er goed uit en ze zijn bij elke weersomstandigheden het juiste voor je balkon. Als je een balkonvloer wilt die er modern uitziet en er ook nog na vele jaren als nieuw uitziet, en ook nog eens makkelijk te leggen is, dan zijn onze balkonkliktegels de juiste keuzen. Profiteer van de volgende voordelen met onze kliktegels voor op het balkon:

Makkelijk te leggen

Onze kliktegels kunnen op vrijwel elke ondergrond gelegd worden. Je hoeft dus geen tijd te verliezen met het verwijderen van de oude ondergrond van je balkon. Verder zorgt het eenvoudige kliksysteem ervoor dat je zonder professionele hulp zelf de vloer van je balkon kunt leggen. Het beste van alles is dat je hiervoor geen lijm of speciaal gereedschap voor nodig hebt. Dit kan je veel tijd en geld besparen. Maar als je toch geen tijd hebt om de vloer zelf te leggen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u binnen korte tijd een balkon met een mooie vloer heeft.

Weerbestendig en duurzaam

Omdat in ons kikkerlandje een natte balkonvloer niet te voorkomen is, is het van belang dat de tegels vochtbestendig zijn. Daarom zijn onze RibDeck tegels ideaal voor je balkon. Ze zijn vochtdoorlatend en antislip. Zo kunnen verwondingen door uitglijden worden voorkomen. Omdat onze kliktegels veerkrachtig en slijtvast zijn, zijn ze ook na vele jaren nog als nieuw.

Geen verzendkosten

Jij maakt de keuze en wij bezorgen de balkontegels binnen enkele dagen gratis bij jou thuis. Geen zorgen over transport en je bespaart tegelijkertijd veel tijd en geld.

Breed scala aan kleuren

Het uiterlijk is ook erg belangrijk voor ons als merk. Daarom zijn onze moderne balkontegels verkrijgbaar in vele UV-bestendige kleuren. Of je nou kiest voor PVC kliktegels of RibDeck tegels, er is een grote keuze aan kleuren. Je hoeft dus niet voor een klassieke tegelkleur te kiezen, je bent van harte welkom om je favoriete kleur uit ons assortiment te kiezen. Kleurencombinaties zijn ook uiteraard mogelijk.

Goedkoop en herbruikbaar

In vergelijking met andere balkontegels zijn onze kliktegels de goedkopere optie. Je hebt ook een zere goede prijs-kwaliteitverhouding. Doordat onze balkontegels eenvoudig zelf te leggen zijn, kunnen ze jarenlang mee en zijn ze herbruikbaar. Het maakt niet uit hoe vaak je de tegels verhuist, ze kunnen steeds weer opnieuw gelegd worden. Om deze reden zijn onze kliktegels een goede investering voor de lange termijn.

Kliktegels voor je balkon - een investering voor de lange termijn

Onze kliktegels zijn een moderne en duurzame vloerbedekking voor je balkon en dakterras. Bij onze tegels hoef je niet te kiezen tussen design en kwaliteit, want ze zijn zowel mooi en modern als van hoge kwaliteit. Besteed slechts één keer en gebruik jouw tegels voor vele jaren. Of je nu kiest voor onze RibDeck tegels of de PVC kliktegels op je balkon, de kwaliteit blijft altijd hetzelfde. Het belangrijkste verschil is dat de RibDeck tegels een open profiel hebben en daardoor vochtdoorlatend zijn. Bespaar dus tijd en bestel je nieuwe balkonvloer online vanuit je luie stoel. Binnen enkele dagen heb jij jouw nieuwe balkontegels in huis.


Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1