PVC kliktegels: ideaal voor een beursvloer

PVC kliktegels: ideaal voor een beursvloer

Beurzen en andere evenementen maken voor veel bedrijven deel uit van de dagelijkse gang van zaken. De verantwoordelijken reizen naar verschillende locaties om de onderneming aan het publiek voor te stellen. Op beursstands wordt informatie verstrekt over het bedrijf; daarnaast zijn er vaak tentoonstellingen of demonstraties die een inzicht geven in de producten of diensten van het desbetreffende bedrijf.

Beurzen kunnen kleinere of zeer grote evenementen zijn waar veel mensen samenkomen in grote hallen. Het meubilair moet daar dus ook op berekend zijn en niet zo snel slijten. Een slijtvaste vloer is vooral belangrijk wanneer er gedurende een aantal dagen veel mensen op lopen. In dit artikel leest u over de voordelen van een duurzame beursvloer van PVC in vergelijking met een standaard tentoonstellingstapijt.

Wat een beursvloer moet kunnen

Vloeren voor beurzen en evenementen moeten voldoen aan de eisen van zowel de eigenaars van de hallen als van de exposanten op de beursstands. Twee factoren zijn bijzonder belangrijk voor dit type vloer:

Duurzaamheid

Tijdens handelsbeurzen zijn er gewoonlijk duizenden bezoekers in de evenementenhallen. Een evenementvloer moet hiertegen bestand zijn en slechts lichte slijtage vertonen. Met name beursorganisatoren willen de vloerbedekking over een langere periode en voor vele evenementen kunnen gebruiken.

Eenvoudige constructie

Een evenementenvloer wordt vaak slechts voor een bepaalde periode geïnstalleerd. Daarom is het bijzonder belangrijk dat de installatie zo eenvoudig mogelijk is. Het is ook voordelig als het een systeem is dat kan worden opgezet en weer afgebroken. Op die manier kan de vloer van de evenementenhal worden aangepast aan verschillende doeleinden en worden veranderd naar het evenement.

PVC tegels als beursvloer voor het hele evenement

Verhuurders van een tentoonstellingshal moeten nadenken over de inrichting ervan. Een beursorganisator is gewoonlijk verantwoordelijk voor voorzieningen zoals toiletten en de algemene infrastructuur in de evenementenhal. De evenementenvloer is van bijzonder belang. Hij moet immers bestand zijn tegen heel wat slijtage op beurzen en andere soorten evenementen.

Een PVC klikvloer is ideaal voor dit doel. Hij is zeer gemakkelijk te leggen en kan ook zonder problemen worden gedemonteerd. Een zaal kan dus gemakkelijk worden uitgerust met PVC kliktegels voor een evenement. Aan het einde van de beurs kan de vloer gemakkelijk worden gedemonteerd en opgeborgen tot het volgende evenement. Bovendien heeft een tentoonstellingsvloer van PVC de volgende voordelen voor organisatoren:

  • Veiligheid: een beursvloer van PVC click tegels biedt een veilig oppervlak. De vloerbedekking is antislip en biedt een stabiele grip, zelfs als ze nat is.
  • Bestendigheid: Het PVC materiaal van onze kliktegels staat erom bekend bijzonder onderhoudsvriendelijk te zijn. De meeste soorten vlekken en vuil kunnen vrij gemakkelijk worden weggeveegd, wat tijd bespaart bij het schoonmaken.
  • Duurzaamheid: de klik tegels van PVC zijn ook bestand tegen hogere belastingen. Krassen en beschadigingen bij het opzetten van de beursstands zijn zeldzaam omdat het materiaal zeer robuust is.

PVC kliksysteem als beursvloer voor exposanten

De beursstand is het beeld van een bedrijf tijdens het evenement. Het moet er dus goed uitzien en een professioneel imago van het bedrijf uitstralen. De juiste vloerbedekking draagt ook bij tot een samenhangende uitstraling. En omdat beurzen nogal een stressvolle aangelegenheid kunnen zijn, moet de beursvloer er goed uitzien, maar tegelijkertijd gemakkelijk te leggen zijn.

Een beurstapijt is hiervoor een veelgebruikt alternatief - maar een PVC klik tegelvloer is veel praktischer. Exposanten op handelsbeurzen hebben de volgende voordelen wanneer zij een PVC beursvloer gebruiken voor hun stand:

  • Gemakkelijke montage en demontage: De installatie van de click tegels is vrij eenvoudig en kan zelfs door onervaren mensen gemakkelijk worden uitgevoerd - er is geen speciaal gereedschap nodig. Na het evenement kan de vloer eenvoudig worden gedemonteerd en weer worden opgeborgen.
  • Individueel design: Onze PVC klikpanelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Uw beursstand kan dus worden aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Met het kliksysteem kunt u ook zelf patronen ontwerpen. Dit helpt u om de merkidentiteit van uw bedrijf ook op een beurs in een goed afgerond geheel over te brengen.

Perfect voor iedere beurs: PVC klik tegelvloer

Ons kliksysteem van PVC tegels is perfect voor beurzen, evenementenruimtes en vele andere doeleinden. Het kliksysteem is ook ideaal voor sporthallen, als cateringvloer of als bedrijfsvloer. De vele voordelen maken het tot een praktisch en tijdbesparend alternatief.

De afzonderlijke kliktegels kunnen afzonderlijk aan elkaar worden gekoppeld. Dit maakt niet alleen de montage en demontage ongecompliceerd, maar is ook een voordeel wanneer reparaties nodig zijn. Als, ondanks de robuustheid van het materiaal, afzonderlijke tegels beschadigd raken, is het geen probleem om ze afzonderlijk te vervangen.

Onze PVC kliktegels bieden zowel beursorganisatoren als exposanten alle voordelen die ze van een vloer verlangen. De materialen die in onze kliktegels worden gebruikt, zijn bovendien milieuvriendelijk en volledig onschadelijk voor de gezondheid.

Geef uw beursstand en evenementenhal de optimale vloerbedekking! Neem contact met ons op voor individueel advies of als u vragen heeft over onze PVC klik tegels. Wij sturen u graag enkele stalen in verschillende kleuren.


Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1