Garagevloer particulieren

Garagevloeren moeten aan veel eisen voldoen. De vloer krijgt namelijk heel veel te verduren. Niet alleen bij zakelijk gebruik, maar juist ook bij particulieren. Veel mensen kiezen daarom voor de standaard cementvloer voor in de garage. Maar deze vloer maakt de garage vaak koud en kil. Met een vloer bestaande uit PVC kliktegels maak je de garage juist ontzettend stijlvol. Ook zijn deze tegels heel eenvoudig zelf te leggen wat veel kosten bespaard. Benieuwd naar alle voordelen van de vloer?

De voordelen van PVC kliktegel Garagevloeren

✔️ Gemakkelijk zelf te leggen
✔️ Over de bestaande vloer heen te leggen
✔️ Verhuisbaar
✔️ Bestand tegen zuren en chemicaliën
✔️ In meerdere kleuren verkrijgbaar
✔️ Slijtvast en krasbestendig
✔️ Anti-slip
✔️ Duurzaam

garagevloer particulier

Welke PVC kliktegel is geschikt als garagevloer?

In ons assortiment zitten verschillende soorten tegels. Maar hoe weet je welke vloer het beste in jouw garage past? Alle tegels in ons assortiment (op de balkontegels na) zijn geschikt voor in de garage, lees hier meer over in onze blog. De voordelen zijn namelijk gelijk voor iedere kliktegel. Het is alleen aan jou om de keuze te maken tussen een PVC kliktegel Waterdicht of PVC Kliktegel Waterdicht ECO. De ECO variant is verkrijgbaar in zwart, grijs en antraciet en de Waterdicht in diverse RAL kleuren. Zo kan de vloer afgestemd worden op de kleuren van jouw garage. Werk je vaak met vloeistoffen in de garage of wil je de ondervloer beschermen? De kliktegels zijn in combinatie met koudlasvloeistof 100% waterdicht te maken.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Het leggen van de garagevloer; in elkaar klikken en klaar!

Veel particulieren kiezen voor de PVC garagevloer omdat deze zo eenvoudig zelf te leggen is. De garage renoveren is met deze tegels heel snel gedaan. Aan de tegel zit een klikbevestiging waardoor je de vloer als het ware als een puzzel in elkaar legt, super eenvoudig! De tegels zijn op maat te snijden met een stanleymes, zorg ervoor dat je deze tijdens het leggen bij de hand hebt en begin altijd met het leggen van de volle tegels in het midden.

Een ander groot voordeel is dat de vloeren direct te belasten zijn. Hierdoor hoef je niet de hele ruimte leeg te halen, maar je verplaatst de spulletjes gewoon. Je legt een pvc vloer over de huidige vloer en wanneer je gaat verhuizen, verhuis je de 100% gerecyclede tegels gewoon mee. Ideaal en ook nog eens ontzettend duurzaam. 

Direct bestellen

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1