PVC Kliktegels Garage
De ideale tegel voor iedere garagevloer

Garage renoveren met goedkope vloertegels garage

Vloertegels in de garage wordt steeds populairder de laatste jaren. Er wordt afscheid genomen van de oude vertrouwde betonvloer en in plaats daarvan stappen veel mensen over naar PVC kliktegels. Goedkope vloertegels voor in de garage die ook nog eens ontzettend sterk zijn. Betonvloeren trekken veel stof aan en voelen erg koud aan. PVC kliktegels zijn heel makkelijk te onderhouden, gaan jarenlang mee en zijn ook nog eens in een mum van tijd gelegd. Benieuwd wat voor vloertegels het zijn? Lees dan snel verder.

Garage PVC kliktegels shoppen

Kunststof vloertegels voor in de garage

De vloertegels van PVC kliktegels zijn kunststof tegels met een innovatief kliksysteem. De tegels zijn oersterk en kunnen gemakkelijk grote hoeveelheden druk aan. Zware voertuigen en machines zijn voor deze vloer geen enkel probleem. Ook kan deze vloer hoge en lage tempraturen makkelijk aan en ze zien er ook nog eens geweldig uit! De PVC tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, de meeste mensen gaan voor een betonlook garagevloer, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een opvallende kleur

Vergeet de oude, stoffige betonvloer met versleten verf en ga voor een nette pvc vloer. Ze zijn niet alleen heel makkelijk schoon te houden, maar ook nog eens ontzettend mooi. De tegels zijn makkelijk op maat te snijden en zelf te leggen. Door het handige kliksysteem leg je als het ware de tegels als een puzzel in elkaar. Met de tegelcalculator hoef je alleen de afmeting van de ruimte in te voeren en wij berekenen exact hoeveel vloertegels jij nodig hebt voor de garage. Benieuwd naar de kwaliteit en de uitstraling van de tegels? Het is mogelijk om eerst een proefpakket te bestellen om te kijken welke kleur het beste in jouw garage past. Als je even later de PVC kliktegels besteld, krijg je het aankoopbedrag van het proefpakket volledig terug. 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Goedkope vloer garage

PVC kliktegels zijn goedkope vloertegels voor in de garage. De tegels zijn gemaakt van gerecycled PVC en worden zonder verlijming gelegd. Dit maakt de vloer ontzettend duurzaam. Wanneer je gaat verhuizen, verhuis je de tegels gewoon mee! Je hoeft je ook geen zorgen te maken wanneer je iets morst op de vloer, de tegels zijn waterbestendig en in combinatie met de koudlas zelfs 100% waterdicht te maken, dit biedt ook nog eens bescherming op de ondervloer. Je legt de PVC vloertegels namelijk gewoon over de oude vloer heen. Dit scheelt veel tijd en gedoe met het uitbreken van de oude vloer. De tegels zijn anti-slip en dit maakt ze in natte omstandigheden ook nog eens erg veilig. Als laatste, niet te vergeten: De tegels zijn bestand tegen een stootje. Dat maakt klussen, monteren of een bandje plakken in de garage geen probleem.

Goedkope Garagevloer

Het leggen van je garagevloer was nog nooit zo eenvoudig

Snel een nieuwe vloer in je garage leggen? De PVC kliktegels voor particulieren en bedrijven leg je gewoon zelf, je hoeft dus niet te wachten tot er een vloerenlegger langs kan komen. Je legt de vloer heel makkelijk zelf en de tegels zijn ook nog eens direct te belasten. Van te voren de ruimte leeghalen is overbodig. Verplaats gewoon je spulletjes van de ene kant naar de andere kant. Kortom een goedkope garagevloer met ontzettend veel voordelen. Bestel onze garagetegels direct online, begin met de garage renoveren en binnenkort heb jij een prachtige nieuwe vloer in jouw garage.

Garagetegels bestellen

Veelgestelde vragen

De installatie van PVC garagetegels is vrij eenvoudig. De tegels worden eenvoudigweg in elkaar geklikt met behulp van een handig kliksysteem. 

Ja, PVC garagetegels zijn bestand tegen vocht en kunnen worden gebruikt in vochtige omgevingen zoals garages. Met behulp van koudlas zijn de vloeren 100% vloeistofdicht te maken.

PVC garagetegels bieden verschillende voordelen, waaronder duurzaamheid, weerstand tegen olie, chemicaliën en vlekken, eenvoudige installatie zonder lijm, geluiddempende eigenschappen, antislip oppervlakken en een breed scala aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen. We hebben ook een uitgebreide blog geschreven over de voordelen van pvc kliktegels.

Ja, PVC garagetegels zijn over het algemeen bestand tegen zware belasting, zoals voertuigen en gereedschappen. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en scheuren, wat hen ideaal maakt voor gebruik in garages en werkplaatsen.

Ja, PVC garagetegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om de vloer aan te passen aan jouw smaak en de stijl van jouw garage.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1