PVC vloer voor op het balkon
Gebruik de RibDeck Balkontegels

PVC vloer op balkon

PVC vloertegels zijn een populaire optie voor verschillende toepassingen, waaronder binnenvloeren zoals in garages, showrooms en fitnessstudio's. Maar wist je dat PVC vloertegels ook perfect zijn voor buitentoepassingen, zoals op een balkon of dakterras? We zullen we dieper ingaan op de voordelen van PVC vloertegels voor buitentoepassingen en met name het gebruik van PVC vloertegels op een balkon.

Balkonvloer PVC tegels shoppen

Voordelen van PVC vloertegels

PVC vloertegels, ook wel balkontegels genoemd, hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren, zoals beton, hout en keramiek. Allereerst zijn PVC vloertegels gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Ze zijn gemaakt van een duurzaam materiaal dat bestand is tegen vocht en extreme temperaturen, wat betekent dat ze niet barsten of verslechteren door blootstelling aan de elementen. PVC vloertegels zijn ook slipbestendig en bieden een veilige en stabiele ondergrond voor wandelen en andere activiteiten.

Balkontegels van PVC

Als het gaat om het gebruik van PVC vloertegels op een balkon, zijn er specifieke eigenschappen waarmee rekening moet worden gehouden. Zo zijn de Ribdeck tegels een populaire optie voor balkons en dakterrassen. Deze kliktegels zijn ontworpen om vocht en water af te voeren en zijn gemakkelijk te reinigen. Bovendien zijn ze UV-bestendig, waardoor ze niet verkleuren door blootstelling aan de zon. Niet te vergeten, wanneer ze nat zijn zul je niet uitglijden. De Ribdeck tegels zijn namelijk slipvrij (anti-slip)!

Ribdeck PVC Tegels  Balkontegels PVC balkonvloer

Dakterrastegels van PVC

Ook voor dakterrassen zijn PVC vloertegels een goede keuze. Naast de eerder genoemde voordelen, zijn PVC vloertegels ideaal voor dakterrassen omdat ze licht van gewicht zijn en daarom geen extra belasting op het dak vormen. Bovendien zijn PVC vloertegels bestand tegen extreme temperaturen, wat betekent dat ze niet zullen barsten of kromtrekken onder invloed van hitte of kou.

Dakterras tegels PVC  

Balkonvloer van PVC kopen

Als je op zoek bent naar een duurzame, gemakkelijk te onderhouden en veilige vloer voor je balkon of dakterras, dan zijn kunststof balkontegels een uitstekende optie. De Ribdeck tegels zijn een populaire keuze vanwege hun specifieke eigenschappen die vocht afvoeren en UV-bestendig zijn. Maar PVC vloertegels zijn niet alleen geschikt voor buiten, ze zijn ook perfect voor binnen toepassingen zoals garages, showrooms en fitnessstudio's. Met hun vele voordelen en beschikbaarheid in verschillende series en kleuren, zijn PVC vloertegels een ideale keuze voor elke vloerbehoefte.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1