De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Showroomvloeren

Jouw showroomvloer moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook snel en eenvoudig schoon te maken zijn. Daarnaast moet de vloer ook tegen een stootje kunnen. De vloertegels van PVC Kliktegels zijn zeer geschikt voor de showroomvloer. Hoewel er dagelijks misschien honderden mensen over de vloer komen in de showroom, blijft de tegelvloer er als nieuw uitzien. In onze webshop vind je een ruim aanbod van deze duurzame, mooie, slijtvaste en goed te onderhouden tegels.


21 Producten gevonden

Waarom kiezen voor PVC vloertegels als showroomvloer?

Vloertegels van kunststof zijn zeer sterk en slijtvast. Ze kunnen toegepast worden op plaatsen waar de vloer het hard te verduren krijgt. Naast showrooms, zijn garages, hobbyruimten, winkelruimten, werkplaatsen en feestzalen zeer geschikt voor onze vloertegels. De belangrijkste pluspunten van PVC tegels zijn:

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbesteding en slijtvast
  • De tegels zijn voorzien van een anti-slip laag
  • Er zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk
  • De vloertegels zijn eenvoudig te leggen zonder verlijming

Showroomvloer van PVC kliktegel

Onze showroomvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun jij de kleur kiezen die het beste bij jouw bedrijf past. Het mooie is als de uitstraling van het bedrijf terug komt in de vloer. Dit versterkt de identiteit van het bedrijf. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren te combineren voor een mooi effect. De vloer is heel onderhoudsvriendelijk, af en toe een stofzuiger erover en dweilen met een natte doek is voldoende. De PVC tegels kunnen over de oude vloer heen gelegd worden zonder verlijming toe te passen, zo blijft de vloer eronder onbeschadigd. 

Takens bedrijfsvloeren

Takens bedrijfsvloeren is specialist op het gebied van PVC vloeren. Deze webshop maakt hier onderdeel van uit. Indien gewenst kunnen wij de showroom vloer voor je leggen.

Materiaal
2
14
4
Afmeting
10
10
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!