De goedkoopste van Nederland
Gratis thuisbezorgd
Ruim 20 jaar vakkennis

Horeca vloeren

Twijfel je nog welke van de vele opties geschikt is als vloer in de keuken? Dan zijn wij blij dat je de weg naar ons hebt gevonden en dat we je hieronder de grote voordelen van PVC-kliktegels kunnen vertellen. Of het nu gaat om het inrichten van je woning of horecazaak, je zult zien dat een vloer van PVC ideaal is voor vele eisenprofielen.


12 Producten gevonden

Het kiezen van de juiste vloer is vaak een lastige opgave. Verschillende factoren spelen hierbij namelijk een belangrijke rol. Vooral bij een keuken zijn factoren als antislip en hittebestendig erg belangrijk. De keuken is immers een van de belangrijkste leefruimtes in huis: hier komen mensen samen, koken, bakken, pauzeren of voeren lange gesprekken. Als je deze feiten in gedachten houdt, wordt het duidelijk dat zo'n intensief gebruikte ruimte ook veel belastingen moet weerstaan, vooral de vloer. Puntige en zware voorwerpen vallen hier naar beneden en ook een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Dit zijn allemaal dagelijkse lasten die onze PVC-tegels gemakkelijk aankunnen. 

De PVC-vloer als slimme oplossing voor horeca en privéwoningen

Iedereen die onze kunststof tegels gebruikt in de keuken hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de vloer. Onze tegels kunnen tegen een stootje en zijn hitte- en vochtbestendig. Door het zachtere oppervlak is het prettig werken op een PVC vloer en ook zijn de tegels antislip en geluiddempend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de vloer wanneer hier een hete pan water opvalt. 

PVC-vloerbedekkingen voor jouw keuken

Kies je voor een van onze PVC-vloerbedekkingen in jouw keuken, dan profiteer je ook van vele andere voordelen. Want elke PVC tegel is:

  • Duurzaam en slijtvast
  • Gemakkelijk en snel schoon te maken
  • Onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk
  • Gemaakt van 100% gerecycled materiaal
  • Vrij van schadelijke stoffen

Daarnaast is de grote kracht van onze tegels dat je ze eenvoudig zelf kunt leggen. Dankzij het slimme kliksysteem heb je geen lijm of ander extra gereedschap nodig. Binnen een handomdraai een nieuwe vloer voor restaurants of in een eigen huis. De tegels zijn direct belastbaar en bij een verhuizing verhuis je de tegels gewoon mee!

Materiaal
8
3
Afmeting
11
Proefpakket
Eerst zien welke tegel het mooist staat?
Bestel ons proefpakket!