PVC Klikvloer

Ben je opzoek naar een sterke, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer die er ook nog eens goed uit ziet? De PVC Klikvloer van Klipper is dan perfect voor jou. Onze klikvloeren bestaan uit gerecycled PVC en is daarmee milieuvriendelijk.

Voor-en nadelen van een pvc vloer

Kliktegels

Onze PVC tegels zijn heel gemakkelijk aan elkaar te bevestigen door ons innovatieve kliksysteem. Zelfs met geen ervaring leg je de vloer eenvoudig zelf. Het kliksysteem aan de tegels zorgt ervoor dat de PVC kliktegels naadloos op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Een PVC Klikvloer is geschikt om over een andere vloer heen te leggen, mits dit een egale vloer is zonder voorbewerking.

Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga je voor ECO? Kies dan voor Zwart, Antraciet of Grijs. Maar ga je voor standaard? Dan zijn de tegels in veel verschillende RAL kleuren te bestellen bij een minimale afname van 200 stuks.

PVC klikvloer Budget
PVC kliktegel Budget voorzien van handig kliksysteem

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

PVC kliktegel vloer

Een PVC tegel is 7 millimeter dik en bestaat uit volledig massief PVC. De tegels zijn licht en flexibel maar toch enorm zwaar te belasten, dat is het grote voordeel aan een PVC Kliktegelvloer. Wanneer een deel van de vloer is gelegd is deze direct te belasten, zo kun je gemakkelijk je spullen verplaatsen en hoef je niet alles uit de ruimte te halen. Dit bespaart veel geld, tijd en rotzooi.

Onze vloeren zijn geschikt voor veel verschillende ruimtes. De vloeren zie je vooral voorbij komen in een werkplaats, hobbyruimte, garage of fabriekspand. Deze vloer is hier zo populair omdat het een nette uitstraling heeft maar toch jaren mee gaat.

Een PVC Klikvloer online bestellen? Neem dan een kijkje bij onze producten en vind jouw favoriete tegel.

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1