Tuintegels kliksysteem: De perfecte oplossing voor eenvoudige en snelle terrasvloer

Tuintegels kliksysteem: De perfecte oplossing voor eenvoudige en snelle terrasvloer

Op zoek naar een eenvoudige en snelle terrasvloer? Onze tuintegels met kliksysteem zijn een handige oplossing! De RibDeck tegels zijn syntetische vloertegels met een open profiel. Hierdoor zijn de tegels bijzonder geschikt voor gebruik in natte, maar ook droge omstandigheden zoals in de tuin. 

Waarom tuintegels met een kliksysteem?

Gemakkelijke installatie en geen gedoe
Het gebruik van tuintegels met een kliksysteem biedt tal van voordelen, en een daarvan is de eenvoudige installatie. Met dit innovatieve systeem heb je geen ingewikkelde gereedschappen of gespecialiseerde kennis nodig om jouw terras of tuinpad te bestraten. De tegels passen naadloos in elkaar en klikken eenvoudig op hun plaats, waardoor het hele proces snel en moeiteloos verloopt.

Veelzijdigheid en flexibiliteit
Tuintegels met een kliksysteem bieden ook een enorme veelzijdigheid en flexibiliteit. Je kunt jouw eigen ontwerp creëren door verschillende kleuren en patronen te combineren, waardoor je een unieke en persoonlijke uitstraling aan jouw buitenruimte kunt geven. Bovendien kun je de tegels op elk moment eenvoudig verwijderen en opnieuw plaatsen, waardoor u de flexibiliteit heeft om de bestrating indien nodig aan te passen of te veranderen.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak
Nog een groot voordeel van tuintegels met een kliksysteem is hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en slijtage. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en vereisen minimaal onderhoud, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het onderhouden van jouw terras.

Benieuwd naar onze RibDeck tegels?

Ontdek onze 10 verschillende kleuren

ASSORTIMENT BEKIJKEN

 

Hoe tuintegels met een kliksysteem te installeren?

Het installeren van tuintegels met een kliksysteem is een eenvoudig proces dat iedereen kan volgen. Volg gewoon deze stappen:

  1. Bereid het oppervlak voor: Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je de tegels wilt plaatsen schoon, vlak en vrij van obstakels is.
  2. Begin in een hoek: Plaats de eerste tegel in een hoek van het oppervlak en zorg ervoor dat deze stevig vastklikt. Houd wel 8 mm ruimte tussen tegels en de in de ruimte aanwezige muren of andere objecten, zodat de vloer kan "werken"
  3. Ga verder met het leggen: Klik elke tegel eenvoudig op zijn plaats door deze naar beneden te drukken. Zorg ervoor dat de tegels strak tegen elkaar aanliggen voor een naadloze afwerking.
  4. Zaag indien nodig: Als je tegels moet inkorten om in een bepaalde ruimte te passen, kun je een decoupeerzaag gebruiken om ze op maat te maken.
  5. Afwerking: Controleer of alle tegels stevig vastzitten en maak het oppervlak schoon.

Verbeter jouw terrasvloer met kliktegels

Kliktegels kunnen jouw terrasvloer een stuk verbeteren. De tegels zien er niet alleen mooi uit, ze zijn heel eenvoudig te onderhuiden en zelf te leggen. Onze RibDeck kliktegels zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. 


Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1