Fitnessvloer

Fitnessvloer

Op zoek naar een hoogwaardige fitnessvloer? Dan ben je bij PVC kliktegel aan het juiste adres. Onze PVC kliktegels zijn perfect voor het leggen van een goede, duurzame en onderhoudsarme gymvloer die ook nog eens geluiddempend is. 

Lees meer

9 Productengevonden

Zonder een fitnessvloer van PVC kliktegel is de ruimte waarin je traint niet compleet. Thuis of in de sportschool, de vloer moet bestand zijn tegen zware gewichten en cardio apparatuur. Onze pvc kliktegels zijn geluiddempend, makkelijk schoon te maken en antislip waardoor de vloer uitermate geschikt is als gymvloer. Daarnaast bieden de tegels nog andere voordelen:

Rubberen fitness vloer tegels: Over een bestaande vloer heen te leggen

Ben je de huidige vloer in jouw sportschool of homegym helemaal zat? Geen probleem! Onze tegels leg je gewoon over de oude vloer heen. Het verwijderen van een vloer kost ook nog eens veel tijd en geeft veel rotzooi. Deze problemen ga je met een PVC fitness vloer allemaal uit de weg. De vloer wordt zonder lijm gelegd waardoor de tegels mee te verhuizen zijn indien gewenst, dit maakt een PVC vloer zeer duurzaam.

Gemakkelijk zelf te leggen fitnessvloer voor thuis

Onze fitnessvloer is gemakkelijk zelf te leggen. Buiten een stanleymes om heb je geen extra hulpmiddelen nodig om de gymvloer te leggen. Aan de tegels zit een innovatieve klikverbinding waardoor de vloer als het ware als een puzzel in elkaar te leggen is. De vloer is direct te belasten na het leggen van de vloer, dit betekent dat je niet al je fitnessapparatuur uit de ruimte moet halen, maar het gewoon kunt verplaatsen. Wil je de vloer liever laten leggen? Dat is ook geen probleem, onze experts staan altijd klaar om de vloer voor jou te leggen.

Goedkope fitnessvloer: Slijtvast en krasbestendig

Door het vallen van de gewichten of het verplaatsen van de apparaten kunnen er snel krassen op de vloer ontstaan. Dit is met onze PVC kliktegels een stuk minder. Een tegel heeft namelijk een hoge oppervlaktehardheid. Hierdoor is de tegel slijtvast, krasbestendig en zijn ze met een doekje makkelijk schoon te maken. En het mooie is, je legt ze heel makkelijk in elkaar; perfecte optie voor de sportscholen en homegyms dus! 

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Materiaal
Nieuw PVC
8
Afmeting
500 x 500 x 7 mm
8
Kleur
Bruin
1
Zwart
1
Grijs
1
Antraciet
1
Geel
1
Wit
1
Blauw
1
Rood
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 9 resultaten
Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1