Garagevloer rubber

Wil je graag een garagevloer van rubber? Dan ben je bij PVC kliktegel aan het juiste adres. Kwalitatieve vloeren die de oplossing bieden voor iedere garage. Onze tegels bestaan uit gerecycled polyvinylchloride van 7 millimeter dik. Massief PVC waardoor de tegels zwaar te belasten, slijtvast, krasbestendig en onderhoudsarm zijn. 

Een PVC garagevloer zelf leggen

Één van de grootste voordelen van een PVC garagevloer is dat de vloer door jou zelf te leggen is. Ook als je hier totaal geen ervaring mee hebt. Door het innovatieve kliksysteem bevestig je de rubber tegels eenvoudig aan elkaar. Binnen no-time is jouw garage voorzien van een nieuwe, mooie vloer! Kliktegels sluiten naadloos aan elkaar aan kunnen met een stanleymes op maat worden gesneden. 

Garagevloer

De voordelen van onze kunststof kliktegels op een rijtje

Een kunststof garagevloer kent vele voordelen, namelijk:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Warmte en geluidsisolerend
  • Bestand tegen vloeistoffen
  • Zwaar belastbaar
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Zonder lijm, dus verhuisbaar

Garagevloer

Garagevloeren in verschillende kleuren verkrijgbaar

Onze garagevloer van kunststof, ook wel rubber genoemd, zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ga voor een uniek design met verschillende kleuren of kies voor één kleur voor een strakke en professionele uitstraling. De PVC garagevloer Antraciet is voor veel mensen een favoriet, maar ook de Zwarte versie is heel populair. 

Heeft u vragen over onze PVC vloeren? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Gebrand Takens
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1