Garagevloer renoveren

De garagevloer renoveren, vaak een vervelend klusje waar veel mensen tegen op zien. Eerst al je spulletjes die je de afgelopen jaren hebt verzameld er uit, dan de vloer slopen en dan ook nog eens een nieuwe vloer leggen, wat een werk! Met PVC kliktegels kun je heel eenvoudig je garagevloer renoveren zonder al dit gedoe. Onze PVC tegels zijn namelijk over je oude vloer heen te leggen en direct belastbaar. Benieuwd hoe je een PVC garagevloer legt en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder.

Oude vloer schoonmaken

Als eerst is het belangrijk dat je de oude vloer gaat schoonmaken, dit hoeft natuurlijk niet uitgebreid gedweild te worden, maar wel even vegen zodat er geen troep tussen de twee verschillende vloeren zit. Je kunt onze tegels vrijwel over elke egale ondervloer leggen, twijfel of dat bij jou wel mogelijk is? Vraag dan gerust ons advies. Geen gedoe met puin en het uitbreken van je oude vloer, je legt de garage vloertegels er gewoon overheen!

Het uitmeten van de te leggen ruimte

Na het schoonmaken kun je de te leggen garage gaan uitmeten. Heb je nog geen PVC kliktegels besteld? Doe dat dan als eerste! Controleer altijd voor het leggen de ruimte zodat je exact weet hoeveel hele rubber tegels voor de garage je kunt leggen. Dit zorgt voor zo min mogelijk snijverlies.

Het leggen van de garagetegels kan beginnen

Dan kan het leggen beginnen! Begin altijd met de volle tegels. Je legt deze trapsgewijs aan elkaar en wanneer dit eenmaal ligt kun je de zijkanten op maat gaat snijden. Zo weet je precies welk formaat je nodig hebt voor deze tegels en kun je deze makkelijk met één voorbeeld op maat snijden. Wanneer je een oploopprofiel aan de ingangzijde nodig hebt kun je met je stanley mes een schuine rand aan de tegels snijden. Bekijk in de video hieronder hoe je dit doet:

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Jouw PVC garagevloer is klaar voor gebruik

En jouw nieuwe garagevloer is klaar voor gebruik! Hoe makkelijk kan het zijn. Naas het feit dat onze vloeren zo eenvoudig te leggen zijn biedt de vloer ook nog andere voordelen:

  • De vloer is makkelijk in onderhoud
  • Warmte- en geluidsisolerend
  • Bestand tegen vloeistoffen
  • Zwaar belastbaar, ook tegen auto's
  • Zonder lijm, dus verhuisbaar
  • Duurzaam, gemaakt van gerecycled materiaal

Zijn onze PVC garage vloertegels iets voor jou? Bestel ze dan direct. 

Direct bestellen

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1