PVC Kliktegels Garage
De ideale tegel voor iedere garagevloer

Maak je garagevloer compleet met PVC kliktegels

Een garage is niet alleen een plek om je auto te parkeren. Het is ook een ruimte om te klussen, spullen op te slaan en te gebruiken voor verschillende activiteiten. Een sterke en duurzame vloer is daarom van groot belang. Onze PVC kliktegels zijn een uitstekende oplossing voor een garagevloer die bestand is tegen zware belasting en toch gemakkelijk te onderhouden is. In dit artikel zullen we kijken naar de voordelen van PVC garagevloertegels.

Bekijk hier alle PVC garagevloertegels

Voordelen van PVC kliktegels

 • Sterk en duurzaam: PVC kliktegels zijn bestand tegen zware belasting en kunnen tegen een stootje. Hierdoor zijn ze perfect voor garages waar auto's, motoren of zware machines worden opgeslagen.
 • Gemakkelijk te installeren: PVC kliktegels zijn eenvoudig te installeren dankzij het handige kliksysteem. Je hebt geen professionele installateur nodig en je kunt de tegels zelf leggen.
 • Onderhoudsvriendelijk: PVC kliktegels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vuil en stof blijven niet hangen in de voegen tussen de tegels, waardoor je vloer er altijd schoon uitziet.
 • Veilig: PVC kliktegels hebben een anti-slip oppervlak, wat het risico op uitglijden en vallen minimaliseert.
 • Esthetisch: PVC kliktegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor je je garagevloer een mooie uitstraling kunt geven.

Productafbeelding garagevloertegel zwart  Productafbeelding garagevloertegel antraciet Productafbeelding garagevloertegel wit

Hoe installeer je PVC kliktegels?

Het installeren van PVC kliktegels is eenvoudig en kan in slechts enkele stappen worden gedaan:

 1. Egaliseer de ondergrond zorgvuldig zodat deze mooi vlak is.
 2. Zorg ervoor dat de tegels nauw tegen elkaar aanliggen en klik ze stevig vast.
 3. Gebruik indien nodig een stanleymes om de tegels op maat te snijden.

Vergeet dus niet om de ondergrond grondig te reinigen en ervoor te zorgen dat deze vlak is voordat u begint met het leggen van de tegels. Het is aan te raden om vanuit een hoek te beginnen met de aanleg en vervolgens geleidelijk door te werken naar de rest van de ruimte. Het fijne aan deze garagevloertegels is dat er geen extra gereedschap nodig is om ze in elkaar te klikken!

Tips voor het onderhoud van PVC kliktegels

 • Maak de vloer regelmatig schoon met een stofzuiger of bezem om stof en vuil te verwijderen.
 • Gebruik een mild schoonmaakmiddel en een zachte borstel om eventuele vlekken of vuil van de vloer te verwijderen.
 • Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen die de tegels kunnen beschadigen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar duurzame, onderhoudsvriendelijke en praktische garagevloertegels, dan zijn PVC kliktegels de beste keuze. Met hun sterke kliksysteem en anti-slip oppervlak bieden ze niet alleen bescherming aan je garagevloer, maar zorgen ze ook voor een veilige en mooie uitstraling. PVC kliktegels zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke garage. Kies voor een garagevloer die jarenlang meegaat en bestand is tegen zware belasting met PVC kliktegels!

PVC garagevloertegels bestellen

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1