Ontdek de voordelen van balkontegels

Ontdek de voordelen van balkontegels

Kan de balkonvloer van uw appartement, flat of huis een opknapper gebruiken en wilt u dit liever zelf doen? Dan is de balkontegel van PVC Kliktegel dé oplossing! Voordelen van balkontegels zijn er in overvloed en wij zetten ze graag voor u op een rijtje. 

Door balkontegels heb je profijt van...

Bescherming

Een groot gewin met de aanschaf van balkontegels is de bescherming die het oplevert voor de daadwerkelijke ondergrond van het balkon. Voor huur-, maar ook koopwoningen is dit ideaal. Het staat voor een duurzaam balkon dat nog jaren mee kan zonder restauratie. De balkontegels zelf zijn beschermt tegen UV en dus kleurvast.

Vrij van onderhoud

Dan is het eindelijk mooi weer. Is de ondergrond van je balkon groen aangeslagen. Balkon kliktegels bedekken de originele ondergrond, waardoor het bijna volledig vrij is van onderhoud. Daardoor kunt u direct genieten van het mooie weer en uw balkon. Mochten de balkontegels toch niet meer helemaal schoonzijn door bijvoorbeeld vogelpoep, is er gelukkig een vloerreinigingsset.

Geluidsdemping

De PVC balkon kliktegels zijn geluidsdempend. Een voordeel voor u, maar ook voor de eventuele (onder)buren. 

Anti-slip

Een glad balkon kan nare gevolgen hebben. Deze moeten voorkomen kunnen worden. De balkontegels bevatten een anti-sliplaag. Zo voorkomt u het risico op ongelukken. Gelukkig is de anti-sliplaag is niet hinderend bij het betreden van de tegels met blote voeten.

Zelf te leggen

De PVC balkontegels zijn gemakkelijk zelf te leggen. Zelfs iemand met twee linkerhanden kan het, echt waar. De vloer voor een balkon betreft een makkelijk kliksysteem. Door onze rekentool hoeft u zich niet zorgen te maken over teveel tegels. De tool berekent exact hoeveel tegels u nodig bent en houdt rekening met wat verlies tijdens de aanleg. 

Stijlvolle uitstraling

De balkontegels maken een balkon een stuk mooier. Waar de ondergrond vaak van beton is en snel genieten van schade en aanslagen, zijn de tegels hier tegen beschermt. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Een tip van ons: Laat je creativiteit zijn gang gaan. We hebben verschillende patronen langs zien komen bij de aanleg van de balkontegels. 

balkontegels met patroonbalkontegels

De balkontegels bevatten gleuven. Daardoor is de ondergrond nog enigszins in het zicht. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor een ondervloer voor de balkontegels. Ook deze is waterdoorlatend. De afvoer van water wordt dus niet belemmerd.


Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1