Goedkope PVC vloer

De vraag naar stevige, onderhoudsarme vloeren is de laatste jaren flink gestegen. Vooral in garages, magazijnen en werkplaatsen. Een PVC kliktegelvloer is hier de perfecte oplossing voor. De PVC vloer van pvc kliktegel is stevig, onderhoudsarm en ook nog eens goed te betalen. 

Goedkope PVC vloer

De goedkope PVC vloer van PVC kliktegel is de ideale vloer voor in de garage, werkplaats, kinderdagverblijf, showroom of als evenementenvloer. De vloer bestaat uit duurzame pvc tegels. Deze tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC en 7mm dik. De kunststof kliktegels zijn voorzien van een kliksysteem. Hierdoor kun je heel eenvoudig zelf de vloer leggen. Bij het leggen van deze vloer is geen lijm nodig én de vloer is direct te belasten. Dit scheelt veel tijd, werk en gedoe. Je verplaatst namelijk alleen de spulletjes in de ruimte en je hoeft niet de hele ruimte leeg te halen voor het leggen van de vloer. 

Een PVC vloer is te verkrijgen in verschillende kleuren. De PVC kliktegel Budget is te verkrijgen in zwart, antraciet en grijs. Daarnaast zit de PVC Kliktegel Deluxe in het assortiment die in diverse RAL-kleuren te verkrijgen is. Het zijn kliktegels van hoogwaardig gerecycled PVC en hebben hierdoor een luxe uitstraling. 

PVC kliktegel 

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Bestel voor slechts €19,99 een proefpakket en ontdek de eindeloze voordelen

Proefpakket bestellen

 

Een PVC vloer zelf leggen

Omdat een PVC vloer zelf te leggen is, is deze vorm van vloerbedekking een goedkope oplossing. De vloer is namelijk ook binnen no-time gelegd, ook door de mensen die hier totaal geen ervaring mee hebben. De PVC kliktegel is voorzien van een innovatief klliksysteem die de tegels aan elkaar bevestigd. Eenmaal gelegd sluiten de tegels van de vloer naadloos op elkaar aan, dit zorgt voor een nette, strakke en professionele uitstraling. De tegels vochtbestendig, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. 

Veel mensen zien op tegen het verwijderen van de huidige vloer. Het is een vervelende klus en het geeft ook vaak veel rotzooi. Met de PVC vloer ga je dit probleem gemakkelijk uit de weg! De vloer kan namelijk over de oude vloer gelegd worden. Geen gedoe met het uitbreken van de huidige vloer en niet het hele huis onder het stof. PVC kliktegels kunnen over vrijwel elke egale ondervloer gelegd worden, zonder voorbewerking van de ondervloer. Wanneer de ondervloer niet mag beschadigen en hier geen vocht in mag komen of andere vloeistoffen raden wij de PVC kliktegel Waterdicht aan in combinatie met de speciale koudlas vloeistof. Dit verzekert een 100% vloeistofdichte vloer.

PVC kliktegels online bestellen

Bestel nu jouw PVC kliktegels eenvoudig online. Je hoeft alleen de juiste formaten in te voeren en wij berekenen het aantal benodigde tegels. PVC kliktegels bestel je al vanaf €29,54 per vierkante meter. Wij leveren de tegels gratis aan huis binnen maximaal 10 werkdagen.

Heeft u nog vragen over onze tegels of wil je meer informatie ontvangen over een PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op. 

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1