Goedkope PVC vloer: betaalbaarheid en kwaliteit

De vraag naar stevige, onderhoudsvrije vloeren is de laatste jaren flink gestegen. Vooral in garages, magazijnen en werkplaatsen. Een goedkope PVC vloer van PVC kliktegel is hier de perfecte oplossing voor. De PVC vloer van PVC kliktegel is stevig, onderhoudsarm en ook nog eens goed te betalen. Op zoek naar een PVC vloer? Lees dan snel verder!

Goedkope PVC vloer kopen

PVC kliktegel: een duurzame keuze

Als het gaat om vloeren, is duurzaamheid essentieel. PVC kliktegel is trots op het aanbieden van gerecyclede PVC-vloeren, die een groen alternatief bieden voor traditionele vloermaterialen. Het gerecyclede PVC draagt niet alleen bij aan milieubehoud, maar zorgt ook voor een vloeroplossing die eenvoudig te onderhouden is, hygiënisch is en lang meegaat.

Onze pvc vloeren bestaan uit gerecyclede materialen. Hierdoor draagt PVC kliktegel actief bij aan het verminderen van de milieu-impact en het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken binnen de branche.

De voordelen van een goedkope PVC vloer

De term "goedkope" vertaalt zich naar betaalbaar, en onze PVC vloeren maken deze naam waar door een budgetvriendelijke vloeroplossing te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo kun je genieten van de voordelen van een duurzame en visueel aantrekkelijke vloer zonder diep in de portemonnee te tasten, waardoor het een verstandige langetermijninvestering is.

De goedkope PVC vloer van PVC kliktegel is de ideale vloer voor in de garage, werkplaats, kinderdagverblijf, showroom of als evenementenvloer. De vloer bestaat uit duurzame pvc tegels. Deze tegels zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC en 7mm dik. De kunststof kliktegels zijn voorzien van een kliksysteem. Hierdoor kun je heel eenvoudig zelf de vloer leggen. Bij het leggen van deze vloer is geen lijm nodig en de vloer is direct te belasten. Dit scheelt veel tijd, werk en gedoe. Je verplaatst namelijk alleen de spulletjes in de ruimte en je hoeft niet de hele ruimte leeg te halen voor het leggen van de vloer. 

Diverse varianten

Een PVC vloer is te verkrijgen in verschillende kleuren. De PVC kliktegel Waterdicht Eco is te verkrijgen in zwart, antraciet en grijs. Daarnaast zit de PVC Kliktegel Waterdicht in het assortiment die in diverse RAL-kleuren te verkrijgen is. Het zijn kliktegels van hoogwaardig gerecycled PVC en hebben hierdoor een luxe uitstraling. 

Onze collectie pvc vloeren

PVC kliktegel 

Trending

De populariteit van een PVC vloer neemt toe, dankzij de betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Naarmate consumenten meer nadruk leggen op budgetbewuste keuzes, worden PVC-vloeren langzaam een trendsetter in de wereld van meubels voor thuis.

Installatieproces van PVC vloeren

Wij zorgen voor een probleemloze ervaring voor onze klanten door een eenvoudig installatieproces. Ons deskundige team verzorgt de installatie, waarbij precisie en efficiëntie centraal staan. Van een ​​woonruimte tot een commerciële vestiging, PVC kliktegel levert professionele diensten om uw visie tot leven te brengen.

Eerst ervaren hoe de tegels zijn?

Voor slechts €19,99 ontvang je een proefpakket. Ontdek de eindeloze voordelen!

Proefpakket bestellen

 

Een PVC vloer zelf leggen

Het is ook mogelijk om een PVC vloer zelf te leggen is. Dat maakt dat deze vorm van vloerbedekking een goedkope oplossing is. De vloer is binnen no-time gelegd, ook voor men die minder tot geen ervaring hebben met vloeren leggen. De PVC kliktegel is namelijk voorzien van een innovatief kliksysteem dat de tegels aan elkaar bevestigt. Eenmaal gelegd sluiten de tegels van de vloer naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een nette, strakke en professionele uitstraling. De tegels zijn vochtbestendig, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. 

Veel mensen zien op tegen het verwijderen van de huidige vloer. Het is een vervelende klus en het geeft ook vaak veel rotzooi. Met de PVC vloer ga je dit probleem gemakkelijk uit de weg! Deze vloer kan namelijk over de oude vloer gelegd worden. Geen gedoe met het uitbreken van de huidige vloer en niet het hele huis onder het stof. PVC kliktegels kunnen over vrijwel elke egale ondervloer worden gelegd, zonder voorbewerking van de betreffende ondervloer. Wanneer de ondervloer niet mag beschadigen en hier geen vocht in mag komen of andere vloeistoffen, raden wij de PVC kliktegel Waterdicht aan in combinatie met de speciale koudlas vloeistof. Dit verzekert een 100% vloeistofdichte vloer. Bekijk de instructievideo hieronder. 

PVC kliktegels online bestellen

Bestel jouw PVC kliktegels eenvoudig online. Je hoeft alleen de juiste formaten in te voeren en wij berekenen het aantal benodigde tegels. PVC kliktegels bestel je al vanaf €29,54 per vierkante meter. Wij leveren de tegels gratis aan huis binnen maximaal 10 werkdagen.

Heb je nog vragen over onze tegels of wil je meer informatie ontvangen over een PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op. 

Diverse varianten PVC vloeren

Guido Hoen
Persoonlijk advies

Neem contact met ons op!

1